x

Blog

2022-08-07

GABONA, TEJ, CUKORMENTES FINOMSÁGOK, TUDATOSAN!

Megérkezett a legfinomabb MENTES dolog, ami az elmúlt hét évben történt velem! A recepteket ajándékba kapod, erre az oldalra fognak felkerülni az újdonságok!  MINDEN LEHETSÉGES, GABONA, TEJ, CUKOR NÉLKÜL!

2023-02-26

LE AKARSZ FOGYNI?

Megvan Benned az erő a kezedbe venni az irányítást a tested, egészséged és életed felett!

2022-02-01

Mielőtt februárban FANNIZERO programot rendelsz...

EGÉSZ FEBRUÁR HÓNAPBAN MIELŐTT ÉLETMÓDPROGRAMOT RENDELSZ KÉRLEK UTALJ 10.000 Forintot Tomika számlájára!heart
Utána használd a TOMIKA kuponkódot, és a rendszer le fogja vonni a kedvezményed! 

Tomika SMA1 betegséggel diagnosztizált 5 éves kisfiú! Magyarországon 36 hónapos korig vagy 13,5 kiló testsúlyig kaphatják meg a 760.000.000 Forintos ZOLGENSMA kezelést! 

2021-10-24

Adri egy éves FANNIZERO élménye...

Adrienn egy éve csapattag! Elmondja milyen is az a FANNIZERO életérzés, és milyen sikereket ért az élete különböző területein. A program egy életre szól, 35-55-85 évre, ameddig élni szeretnénk! Nagyon büszke vagyok, és hamarosan büszke édesanya lesz Adri!

2021-10-13

Nem a hasad mérete tesz boldoggá vagy szomorúvá...

Nem a hasad körfogata tesz boldoggá vagy határozza meg mennyit érsz. Természetesen a metabolikus szindróma egyik tényezője, nőknél 88 cm-nél nagyobb hasi körfogat, férfiaknál 102 cm, ez a hasi elhízás rizikófaktort jelenthet. Mégis azt mondom nem a méretért kell csinálni! Nem a világ szerint elvárt "normáknak" kell megfelelni. Az érzésért csináld, hogy szeressen a lelked lakni a testedben és a belső nagyságod felfedezése a tányéron kezdődik. Hiszen amikor az étvágyadat képes vagy irányítani, képes leszel mindent irányítani!

2021-10-10

"Életem legboldogabb napja..." kihívás

Életem legboldogabb napja kihívás indul! Ez a legerősebb teremtő program a következő harminc napra!
Ha minden napodra úgy tekintesz, hogy az életed legboldogabb napja, akkor az lesz! Keresni fogod benne a szépet, és a hála megsokszorozza az életedben a jót! Ha ezt másokkal is megosztod megsokszorozva tér vissza hozzád, és a világ egy jobb hellyé válik általad! Velünk! Együtt! Része leszel a csodálatos új egésznek! Sosem volt még ekkora szükség arra, hogy összetartsunk és teremtsük a jót! Ha végig csinálod a harminc napot, nyilvánosan, (Instagram/Facebook/Tiktok) használod a #fannizero #életemlegboldogabbnapja jelölést ajándékot fogsz tőlem kapni! :)

2021-07-14

Bukás vagy siker?

Hajthat a sikerbe a bukástól való félelem ereje és lehet a sikered legnagyobb akadálya a bukástól való félelem.
A langyos dolgokat sokan nem szeretjük, égni a tűzben mindig sokkal jobb, mint ázni a langyos vízben, de csak az arra érdemeseknek. Kik érdemesek rá? Akik nem érik be a kevesebbel, akik nem a közepeset akarják, akik nem tudják feladni, akikben erősebb a siker utáni szomj, mint a bukástól való félelem! Ők mindig győzni fognak, de a győzelemhez vezető út sok pici bukással van kikövezve, az élet itt tesztel minket! Igazán akarjuk, vagy csak akarGATjuk?
 

2021-07-12

A kedvenc ételeim

Azért születtél, hogy jól érezd magad! Azért, hogy álmodj! Azért, hogy meg merd tenni azokat a dolgokat, amiket előtted mások nem mertek! Az a dolgod, hogy jól érezd magad, hogy nevess nagyokat, élvezd az ízeket és vedd észre mekkora áldás vagy a világnak! :)

2021-07-05

Miért nem írok étrendet?

A FANNIZERO egy életérzés, egy életró szóló élmény! Nem szenvedünk, finomakat eszünk, egészségesek vagyunk, tiszteljük és szeretjük az életet. Az elméddel teremtesz, a szívedből dolgozol és a vágyaid elvisznek bárhová! A body követni fog!

2020-11-01

A FANNIZERO MINDSET

Egy őszinte beszámoló és 24 érv a közösségünk mellett Ványolos Noémi tollából az elmúlt három hónapjáról :) !
"8. Megtanít szembenézni a múltaddal, majd erőt kovácsolni abból és a téged ért fájdalmakból.
9. Megtanít elengedni a számodra toxikus életelemeket, legyen az ember, étel vagy rossz szokás.
10. Megtanít szeretni és tisztelni elsősorban magadat, ezáltal másokat, mindezeknél fogva pedig boldognak lenni.
11. Megtanít realizálni az élet valódi értékeit.
12. Önismeretre, bátorságra és belső fejlődésre tanít.
13. Megtanít arra, hogy elbukni nem szégyen, hisz ettől vagyunk emberek. A lényeg az, hogy ne hagyd magad lent ragadni. Állj fel, szedd össze magad, és folytasd ott az utat, ahol az még számodra a legjobb volt."

2020-08-11

Egy édesanya, egy NŐ, egy példakép!

Gyerek? Háztartás? Munka? Férj? Kinek van ideje magára figyelni? :) Annak aki akarja! Lehetséges! Ha a kifogást keressük akkor nem, de ha a megoldást, akkor megtaláljuk! Edzés nélkül is, mert a sejt abból él amit megeszel, ha jót eszel jól leszel, jó érzéseid lesznek, eredményeid lesznek és büszke leszel magadra! Változtatás nélkül osztom meg Veled Krisztina levelét az elmúlt három hónapról! 

2020-04-18

2 x 12 BAJNOK!

Kívánom, hogy bármilyen nehézség is van most az életedben adjanak erőt ezek a csodálatos emberek! Tudd, hogy bármire képes vagy, ha hiszel magadban! Ha annyi a “probléma”, hogy “csak” el vagy hízva, azt simán meg tudod oldani, az fog lefogyni, aki elhízott! Gondolj bele, ha nem lenne lábad azon nem tudnál változtatni, de ezen tudsz! :) Ha elég erős a hited! 
Seprenyi Fanni