x

Blog

2022-08-07

GABONA, TEJ, CUKORMENTES FINOMSÁGOK, TUDATOSAN!

Megérkezett a legfinomabb MENTES dolog, ami az elmúlt hét évben történt velem! A recepteket ajándékba kapod, erre az oldalra fognak felkerülni az újdonságok!  MINDEN LEHETSÉGES, GABONA, TEJ, CUKOR NÉLKÜL!

2022-02-01

Mielőtt februárban FANNIZERO programot rendelsz...

EGÉSZ FEBRUÁR HÓNAPBAN MIELŐTT ÉLETMÓDPROGRAMOT RENDELSZ KÉRLEK UTALJ 10.000 Forintot Tomika számlájára!heart
Utána használd a TOMIKA kuponkódot, és a rendszer le fogja vonni a kedvezményed! 

Tomika SMA1 betegséggel diagnosztizált 5 éves kisfiú! Magyarországon 36 hónapos korig vagy 13,5 kiló testsúlyig kaphatják meg a 760.000.000 Forintos ZOLGENSMA kezelést! 

2021-10-24

Adri egy éves FANNIZERO élménye...

Adrienn egy éve csapattag! Elmondja milyen is az a FANNIZERO életérzés, és milyen sikereket ért az élete különböző területein. A program egy életre szól, 35-55-85 évre, ameddig élni szeretnénk! Nagyon büszke vagyok, és hamarosan büszke édesanya lesz Adri!

2021-10-13

Nem a hasad mérete tesz boldoggá vagy szomorúvá...

Nem a hasad körfogata tesz boldoggá vagy határozza meg mennyit érsz. Természetesen a metabolikus szindróma egyik tényezője, nőknél 88 cm-nél nagyobb hasi körfogat, férfiaknál 102 cm, ez a hasi elhízás rizikófaktort jelenthet. Mégis azt mondom nem a méretért kell csinálni! Nem a világ szerint elvárt "normáknak" kell megfelelni. Az érzésért csináld, hogy szeressen a lelked lakni a testedben és a belső nagyságod felfedezése a tányéron kezdődik. Hiszen amikor az étvágyadat képes vagy irányítani, képes leszel mindent irányítani!

2021-10-10

"Életem legboldogabb napja..." kihívás

Életem legboldogabb napja kihívás indul! Ez a legerősebb teremtő program a következő harminc napra!
Ha minden napodra úgy tekintesz, hogy az életed legboldogabb napja, akkor az lesz! Keresni fogod benne a szépet, és a hála megsokszorozza az életedben a jót! Ha ezt másokkal is megosztod megsokszorozva tér vissza hozzád, és a világ egy jobb hellyé válik általad! Velünk! Együtt! Része leszel a csodálatos új egésznek! Sosem volt még ekkora szükség arra, hogy összetartsunk és teremtsük a jót! Ha végig csinálod a harminc napot, nyilvánosan, (Instagram/Facebook/Tiktok) használod a #fannizero #életemlegboldogabbnapja jelölést ajándékot fogsz tőlem kapni! :)

2021-10-10

FANNIZERO HACKING CSOPORT

Elindult a HACKING csoport! Ez egy zárt Facebook csoport. Ettől a pillanattól kezdve bármilyen terméket vagy boxot vásárolsz az oldalról tudsz csatlakozni! A csomagba kapni fogsz ajándékot is! Ezt a zárt közösséget azért hoztam létre, hogy legalább egy hely legyen a világon, ahol minél nagyobb álmaid vannak, annál menőbb vagy! Segítjük, támogatjuk és megtapsoljuk egymást!

2021-07-14

Bukás vagy siker?

Hajthat a sikerbe a bukástól való félelem ereje és lehet a sikered legnagyobb akadálya a bukástól való félelem.
A langyos dolgokat sokan nem szeretjük, égni a tűzben mindig sokkal jobb, mint ázni a langyos vízben, de csak az arra érdemeseknek. Kik érdemesek rá? Akik nem érik be a kevesebbel, akik nem a közepeset akarják, akik nem tudják feladni, akikben erősebb a siker utáni szomj, mint a bukástól való félelem! Ők mindig győzni fognak, de a győzelemhez vezető út sok pici bukással van kikövezve, az élet itt tesztel minket! Igazán akarjuk, vagy csak akarGATjuk?
 

2021-07-12

A kedvenc ételeim

Azért születtél, hogy jól érezd magad! Azért, hogy álmodj! Azért, hogy meg merd tenni azokat a dolgokat, amiket előtted mások nem mertek! Az a dolgod, hogy jól érezd magad, hogy nevess nagyokat, élvezd az ízeket és vedd észre mekkora áldás vagy a világnak! :)

2021-07-05

Miért nem írok étrendet?

A FANNIZERO egy életérzés, egy életró szóló élmény! Nem szenvedünk, finomakat eszünk, egészségesek vagyunk, tiszteljük és szeretjük az életet. Az elméddel teremtesz, a szívedből dolgozol és a vágyaid elvisznek bárhová! A body követni fog!

2020-11-01

A FANNIZERO MINDSET

Egy őszinte beszámoló és 24 érv a közösségünk mellett Ványolos Noémi tollából az elmúlt három hónapjáról :) !
"8. Megtanít szembenézni a múltaddal, majd erőt kovácsolni abból és a téged ért fájdalmakból.
9. Megtanít elengedni a számodra toxikus életelemeket, legyen az ember, étel vagy rossz szokás.
10. Megtanít szeretni és tisztelni elsősorban magadat, ezáltal másokat, mindezeknél fogva pedig boldognak lenni.
11. Megtanít realizálni az élet valódi értékeit.
12. Önismeretre, bátorságra és belső fejlődésre tanít.
13. Megtanít arra, hogy elbukni nem szégyen, hisz ettől vagyunk emberek. A lényeg az, hogy ne hagyd magad lent ragadni. Állj fel, szedd össze magad, és folytasd ott az utat, ahol az még számodra a legjobb volt."

2020-08-11

Egy édesanya, egy NŐ, egy példakép!

Gyerek? Háztartás? Munka? Férj? Kinek van ideje magára figyelni? :) Annak aki akarja! Lehetséges! Ha a kifogást keressük akkor nem, de ha a megoldást, akkor megtaláljuk! Edzés nélkül is, mert a sejt abból él amit megeszel, ha jót eszel jól leszel, jó érzéseid lesznek, eredményeid lesznek és büszke leszel magadra! Változtatás nélkül osztom meg Veled Krisztina levelét az elmúlt három hónapról! 

2020-04-18

2 x 12 BAJNOK!

Kívánom, hogy bármilyen nehézség is van most az életedben adjanak erőt ezek a csodálatos emberek! Tudd, hogy bármire képes vagy, ha hiszel magadban! Ha annyi a “probléma”, hogy “csak” el vagy hízva, azt simán meg tudod oldani, az fog lefogyni, aki elhízott! Gondolj bele, ha nem lenne lábad azon nem tudnál változtatni, de ezen tudsz! :) Ha elég erős a hited! 
Seprenyi Fanni

2020-03-16

A fogyás és a jó élet alapjai!

Nincsen olyan módszer, ami mindenkire érvényes! Valaki bármit megehet és képtelen hízni, míg mások a levegőt is óvatosan veszik egy pékségben! Ne trendeket, ÉTrendeket kövess, hanem a tartós megoldás az életed oldaláról, ha minden nap figyelsz, legyen az életmódod a büszkeséged!

2020-02-25

EGÉSZSÉGES TUDAT

Mi az a BETEGSÉG? 'Az élő szervezet olyan állapota, amelyben az életfolyamatok a normálistól eltérnek.''- Wikipédia
Honnan van ez a sok új betegség? Meg honnan van ennyi beteg ember? Ennyi kövér gyerek? Már az anyaméhben kezdődik a függőség! Az ember ma százszorosa impulzust kapja egy nap, mint a szülei. Egy százötven évvel ezelőtt élt ember egy év alatt kapott annyi impulzust, mint mi egy nap alatt ma! Papának van ideje közösségi oldalon lenni, hiszen hipermarketekben bevásárol, nem kell szántani, vetni, vágni, aratni.  Már a kenyeret sem kell sütni, hanem készen van. Szét finomítva, fényévekkel messzebb az ősbúzától, amitől "régen" nem hízott senki! Tele adalékanyagokkal, cukorral, ízfokozóval, tartósítószerrel, tízszer annyit esznek belőle és kommentálja is, hogy "Ez az igazi kóla!" ! A vitamin és a szeretet hiánya ennyi vegyszerrel biztos út egy minőségtelen élethez, és a végén majd megkérdezik, hogy élet volt-e? Mit akarsz mondani majd?

 

2020-02-21

Ki dönti el, hogy mennyit érsz?

Kire kell hallgatnod? Csak a saját szívedre! Mekkora az ember? Amekkorák az álmai!
Meddig kell csinálni? Ameddig sikerül! Fáj valami? Azt jelenti, hogy nem vagy halott! Merre tovább? Előre!
Kinek sikerülhet? Bárkinek!
Kié az élet? TIÉD AZ ÉLET!
Ki a következő bajnok? TE VAGY!
Mit kell tenned? INDULJ EL!
Mikor? M-O-S-T!

                                                                                                                                               -  SEPRENYI FANNI  -

2019-09-29

Megcsináltam a programot, amitől az emberek lefogynak!

"Az F-széria hatékonyság, elegancia, profizmussal fűszerezve! Az élményről szól, a Te “én-élményedről”, amikor rájössz, hogy nem egy gyenge XL-es vagy, akinek csendben kell maradni! Az ébredésről, hogy bárki lehetsz, ha a szívedre hallgatsz és hajlandó vagy felkelni az agymosás elől, és rendelni egy életmódprogramot magadnak! 6 hónap múlva a világ legboldogabb embere lehetsz!  Most is Te döntesz, én Veled vagyok!"
Seprenyi Fanni

2019-09-20

A leggazdagabb ember a világon, aki...


Aki elégedett, hálás, egészséges! :) 

 

 

2019-08-31

Avramlatosca & Fannizero közös projekt

Abban a csodában van részem, hogy Avramlatosca sikersztorijából csináltunk egy receptfüzetet. Bemutatjuk egy hétre való receptekben, hogy egy életmódváltás nem fekete és fehér, hanem nagyon is színes. Minden ember más, de Neki és nekem egyforma hormontipusunk, anyagcseretipusunk, vércsoportunk, sőt még humorunk is van!

2019-08-31

A világ a beteg, vagy az ember?

Az elmúlt 30 évben olyan élelmiszer-ipari forradalmon ment keresztül a világ, aminek a legutolsó mellékterméke az elhízás. Sokkal többről van szó, mint esztétikai nem tetszésről. Nem hiszek a “normákban” nem hiszek a minimális testzsírszázalékban, és “10 kg” súlyfeleslegig minden embert gyönyörűnek tartok, mert az élet nem versenyistálló...

2019-08-31

M.M