x

A világ a beteg, vagy az ember?

Az elmúlt 30 évben olyan élelmiszer-ipari forradalmon ment keresztül a világ, aminek a legutolsó mellékterméke az elhízás. Sokkal többről van szó, mint esztétikai nem tetszésről. Nem hiszek a “normákban” nem hiszek a minimális testzsírszázalékban, és “10 kg” súlyfeleslegig minden embert gyönyörűnek tartok, mert az élet nem versenyistálló, és addig általában nincs is gond, ha szereti magát!

Nem hiszek a tökéletes formában, soha nem is fogok, és egyetlen diétát sem preferálok, mert az összesben dolgozik a karma, vagy Ludas Matyi. Életmód! Abban hiszek, hogy 80%-ban azt adod a testednek ami való, 20%-ban huligánkodhatsz, és élj, élvezd! Hogy sokáig élvezhesd! Nem akarsz ronda, beteges ember lenni, aki tele van frusztrációkkal a járása miatt, vagy a strandon, amiért ki pattog a combja vagy a melle a ruha alatt a melegben!
 
Tolsztoj mondta azt, hogy milyen különös feltételezés azt gondolni, hogy ami szép, az jó is. Így van ez a testünkkel is. Lehet valaki alkoholistán is bomba, gyönyörű modellek élnek kokainon és chipsen, “szép” testben! Férfiak is! Ott van Brad Pitt, elég sűrűn felönt a garatra, mégsem úgy néz ki, mint bármelyik haverunk, akinek van sörhasa! A pocakos, minden családban van ilyen. Aztán lehet valaki olyan, mint én, 4 éve dolgozom keményen, a legmagasabb minőségben azon, hogy 20 év szemetét elfelejtessem a testemmel, és hiába a tökéletes labor eredményeim, boldogságom, energiám, ha a “szépség” oldaláról nézném, és magamat hasonlítanám másokhoz (amit ugye nem teszek, de, hogy értsd a lényeget” akkor a “drogosnak” sokkal szebb lábai vannak, mint nekem. Remélem már érted, hogy minden ember más!

Mindenki másféle keresztet cipel, és senkinek nem rangja, tisztje eldönteni melyik út a helyes! De ha adhatok egy tanácsot! Szeress bele az eletedbe amilyen hamar csak tudsz! Ez a legfontosabb! Ha nem tudod elfogadni magad, akkor változtass! Teljesen sosem leszel elégedett magaddal, de ez a kiválóság kulcsa! Olyan körülményeket kell teremtened magadnak az életedben, amiben boldog vagy! Amiben Te boldog vagy! Álmodd meg! Akard! Csináld!
 
Hogy folytatod a mondatot? Boldog leszek, ha..../ leadok X kilót/ felmondok/ elválok/ megmondom neki/ bevallom/ stb..
Akkor ezeket tedd meg! Mert amíg dobban a szíved, élő emberrel van dolgod, addig ezeket meg tudod tenni! És egy kötelességed van ebben a világban! Boldognak lenni! Akár szülő vagy, akár gyerek vagy! Senki nem tudja Nálad jobban mi a jó Neked! Legyél boldog most! Tedd meg! Bánni fogod, ha húzod az időt és a legjobb időpont az, 5-4-3-2-1 MOST!