x

Ki dönti el, hogy mennyit érsz?

Ne add el az álmodat azért, mert emlékezni akarsz honnan jöttél és sajnálod előre a suttyókat akik közül ki akarsz törni ! Nevetni fognak, aztán lesz aki köszönni sem fog! Ez jelzi, hogy jól csinálod, menni akartál előre!! Az eredményeid ordítanak, a szemét meg kiviszi magát. Válogasd meg ki marad! “Ne felejtsd el honnan jöttél, jajj vigyázz magadra, bele ér az ujjad a bilibe!” Aztán majd, “De maradj a földön, magasról lehet nagyot esni! “- Ezt általában az mondja, aki még kicsiről sem esett és a húsban is a csontot látja. Nem él, csak FÉL! 2 bátor perc többet ér, mint egy végig parázott élet! Ezek az emberek (szerintem) nem ismerik a hálát és fogalmuk nincs milyen érzés eljönni onnan, tanulni, harcolni, büszkének lenni magadra és az útra. Tudjátok a hála viszi a lelket feljebb és feljebb! Nem fogsz találni olyan boldog embert, aki nem hálás! Ehhez nem kell a Forbes címlapon lenned, nélküle nem is lehetsz ott. Az a fajta hála, amit akkor érzel, ha nem csörög az óra, és felébredsz és TIÉD AZ ÉLET! Amikor a boltban a sorban a kisgyerek szemezget Veled és érzed, hogy te vagy a legjobb fej. Vagy amikor azt hiszed már csak egy darab hideg zero Cola van otthon, de találsz még egyet. Vagy álmaid ruhája rád ment és nem tudod ki az az Istennő a tükörben! Csak magadért csináld! Másért ne fejlődj vissza! 
Vagy amikor egy tolószék mellett állsz és a világ leggazdagabb emberének érzed magad, mert VAN LÁBAD! A szemed meg azért van, hogy meglásd milyen csoda vagy! 
Mindenkiben ott van a csoda, azt kellene erősíteni áldozat szerep meg dráma helyett!  Mert a balsors csak a Himnuszban tép...
Jogunk van megsiratni a múltat és a fejlődés első törvénye, hogy FELEJTSD EL A REALITÁST! Amit az mondd, aki tíz éve ugyanott tart az nem a Te realitásod! Ha királylánynak  álmodod magad legalább megadod az esélyt a győzelemre. De ha siratod a hányatott sorsodat az egész életben azt fogod, hogy “milyen rettenetes”! A saját gyerekszobád nem tudod megvaltoztatni! De építhetsz vidámparkot! A legnagyobb leckét az éhes gyomor és az összetört szív adja! 
Amíg a bakancslistát írod FELEJTSD EL, honnan jöttél! Mert a “realitás” több álmot ölt meg, mint bármelyik háború.. #keeppunching! -Ez Sylvester Stallone mantrája! Üss tovább! ;)