x

Avramlatosca & Fannizero közös projekt

Abban a csodában van részem, hogy Avramlatosca sikersztorijából csináltunk egy receptfüzetet. Bemutatjuk egy hétre való receptekben, hogy egy életmódváltás nem fekete és fehér, hanem nagyon is színes. Minden ember más, de Neki és nekem egyforma hormontipusunk, anyagcseretipusunk, vércsoportunk, sőt még humorunk is van!

Ketogén diétát csak erős fehérje tipusoknak javasolok, első sorban ezt a füzetet azoknak, aki fontolgatják az életmódváltást, de azt hiszik szalmát, répát, esetleg 3 szem rizst kell rágni csirkemellel. Ez az eletmód csodás ételekről szól, és ha szeretnéd, hogy a kedved megjöjjön, akkor érdemes belenézned az életmódunkba!
Kapsz hozzá egy szerencse karkötőt is, hogy tudd üdvözöljünk a csapatban!
 
Csak akkor javaslom, ha 10 kilónál többet szeretnél fogyni! Alkalmatlannak találod magad a grammozgatásra! Szeretsz többfélét enni!

Szeretsz enni!
Van olyan érzésed néha, hogy ránézel egy süteményre és már rajtad is van!

Hízásra hajlamos vagy!
Van humorérzéked és tudomásul veszed, hogy ez a füzet nem varázskulcs a célodhoz!
Nekünk “B” vércsoportunk van! Mindenféle tejterméket jól tudunk tolerálni! “A” vércsoport esetében az összes tejterméket helyettesíteni kell növényi változattal! “AB” és “0” vércsoport esetén nem kell annyira szigorúnak lenni, de nekik nem való minden tejtermék!
 
Ha az anyagcseretipusod alapján hasznos lehet Neked ez a füzet, akkor automatikusan a megrendelt ajanlásodhoz ajándékba fogod kapni, az első 100 db fehérje típusig! /Írj, ha kérdésed van/ illetve kövess minket az INSTAGRAM oldalunkon : @fzr.avr és lehet meglepetést is kapsz !
 
Avramlatosca véleménye: “Fannit az őrangyalom küldte miután már megunta a 20. befuccsolt “diétámat” nézni. Ez volt az első alkalom, hogy valóban sikerült életmódváltáson átesnem. Először szinte túl könnyűnek is tűnhet az egész, hiszen szó sincs éhezésről, de elég megnézni Fanni átváltozását ahhoz, hogy bízz a tanácsaiban. Aztán már jön minden a maga idejében, ha nem vered át magad és betartod a szabályokat. A kilók mennek, az önbizalom jön. Erről árulkodik, hogy fél év sem kellett nekem több, mint 10 kg leadásához.