x

Dr. Google rendel

Uralják a Google kereséseket az alábbi szavak (csak néhányat említek), ez az emberek PROBLÉMÁJA, erre keresnek rá leggyakrabban: PCOS, PCO, IR, pajzsmirigy, laktóz/glutén intolerancia, kettes típusú cukor, diabétesz, vérnyomáscsökkentő, hashajtó, szék- rekedés, vízhajtó, endometriózis, candida, stria, cellulit..
Aztan ezek is (csak a vállalható rész), ezt gondolják az emberek MEGOLDÁSNAK: Azt hiszik ez lesz a megoldás, miután rájöttek, hogy nem feltétlen genetikai rendellenesség van a dologban, hanem szétbombázott emésztés és hormon rendszer!

Ezek a keresések a MEGOLDÁSRA: Hashajtás, gyors fogyás, fogyás tabletta, azonnali fogyás, gyógyszer éhség, zsírleszívás TB-re, fogyasztó por, fogyasztó tea, stb.
Egy külön blogot fogok írni egy jelenlegi tanulmányomról, ha elkészül, hogy székel a mai kor embere. Igen, ez erősen összefügg az összes többivel. Sajnálatos az, hogy egyszerűbb megoldás hashajtóhoz nyúlni, mint megnézni mit viszünk be a testünkbe!
 
Elmondom, hogy ismerek minden legális és nem legális fogyasztó szert is! Tíz évvel ezelőtt én is elkezdtem erősíteni az elkeseredett tablettás megoldás keresők táborát, mert sokkal egyszerűbbnek tűnt, mint beismerni, hogy gyökér vagyok, elrontottam, nem így kellene enni. Azt hittem, aki szakemberhez fordul az hülye. Átmentem ezeken én is, a mai napig van olyan reklám, amire felkapom a fejem, de már másképp, hogy hova lehet még fokozni a hülyeséget.
 
Amíg jósnő voltam is értetlenül néztem, hogy az embereket az érdekli, hogy mi lesz, meg utazgatnak előző életekbe, de a jelenükben a sz*r meg a f*s között akarnak választani! Miért? Mert a munka büdös! Nem csak a belső, a külső is! Aki pedig nem néz tükörbe a saját gyengeségeivel, olyan messze van a boldoságtól, mint az első Atlantiszi szerelmétől.
 
A megoldás a tudatosságban van, a tanulásban, a test meg- ismerésében, a megvásárolandó ételek alapos elolvasásában. Az ismeretben, hogy mi mire van hatással, mi tartja gyulladásban az emésztést, mi táplálja az autoimmun folyamatokat, és a mérgeket el kell engedni a gyógyulás érdekében!
 
Nincs reménytelen ember, és nem hiszek a betegség tartós létjogosultságában sem! Abban hiszek, hogy a szervezet elfárad, jelez. Újra kell tölteni, újra kell éleszteni, és amíg dobban a szíved nem késő azt adni, neki amire szüksége van! Azt add neki amire vágysz!
Adj neki jót, és hálás lesz! Szeresd, és szeretni fog! De ha bántod, mérgezed ne várj mást, mindig csak, amit adtál!