x

Egy édesanya, egy NŐ, egy példakép!


Gyerek? Háztartás? Munka? Férj? "Kinek van ideje magára figyelni?" 
Hidd el, lehet :)! Mutatjuk, hogyan!

Ahol az anya boldog, ott mindenki boldog, az számít, hogy TE BOLDOG LÉGY! Arról nem is beszélve, hogy az egészséges szokásokat a család is át fogja venni és ahol egészséges az életmód, ott betegségnek helye nincs, az élet meg szép hosszú lesz! :)

 Nem hiszek a lehetetlenekben! Edzés nélkül is lehet fogyni, sőt... ( a takarítás szerintem sport és pont elég), mert a sejt abból él amit megeszel, ha jót eszel jól leszel, jó érzéseid lesznek, eredményeid lesznek és büszke leszel magadra!

Változtatás nélkül osztom meg Veled Krisztina levelét az elmúlt három hónapról fotóval együtt :)!

Büszke vagyok Rád! Csodálatos vagy! Ti pedig tudjátok, ha el tudjátok KÉPZELNI fejben, akkor meg is tudjátok valósítani!

 A képtelenség csupán azt jelenti, hogy a fejben nincs róla kép! :) Na, most képzeld el szépen! Milyen szeretnél lenni? Csak játssz el a gondolattal, hogy akár Rólad is szólhat egy ilyen bejegyzés hamarosan! Lásd magad győzni, én mindenben segítek, ha előtted van a jövőKÉP! 

"Drága Fanni
Lassan itt a 3. hónapom vége! Pár deka híján megvan a kitűzött cél! Őszinte leszek! Amikor megjött az első csomagom, benne az új életmódommal... Hát nem tudtam, hogyan fogom ezt végigcsinálni! Aztán rájöttem veszíteni valóm NINCS!
Mit kaptam ebben a 3 hónapban?
-14.6kg mínusz
-Nyugodtabb vagyok
-Ciklusom beállt és fájdalom mentes
-Emésztési problémáim nincsenek
- A bőröm gyönyörű
-A narancsbőröm eltűnt

-Autoimmun betegségem napi többszöri tüneti havi 1-2 alkalom!
-Nincs szükségem gyógyszerekre  A csoport egy csupaszív család!
A 2. "otthonom"!

-Bár 40 éves vagyok, de újra úgy érzem előttem az élet!
-Tiéd az élet szól a szlogen, és ez maximálisan igaz!

Az életem az egészségem kaptam vissza! Anno amikor megszületett a fiam, megfogadtam mindent megteszek, hogy sokáig foghassam a kezét! Az elmúlt években nagyon messzire kerültem ettől! A program amit kaptam, az életem! Ma már tudom, hála NEKED és a FANNIZEROnak be tudom tartani az ígéretem! Hálás vagyok NEKED a FANNIZEROnak és a csoportnak, hogy Vagy és Vagytok Nekem! Köszönöm, hogy visszakaptam az életem!"

Berki-Kósa Krisztina, Tirol, Ausztria (Nyugodtan ráírhatsz,heart itt mindenki igazi! )HA MÉG LÁTNÁL CSODÁLATOS EREDMÉNYEKET, AKKOR KATTINTS IDE :)!

vagy irány az INSTAGRAM, három mappa van tele a visszajelzésekkel, hogy mennyire működik, mutassam?
MUTATOM! 

1. TI KÜLDTÉTEK (KATTINTS IDE)
2. FEEDBACK (KATTINTS IDE)
3. FEEDBACK 2. (KATTINTS IDE)