x

EGÉSZSÉGES TUDAT

'Az élő szervezet olyan állapota, amelyben az életfolyamatok a normálistól eltérnek.''- Wikipédia
Honnan van ez a sok új betegség? Meg honnan van ennyi beteg ember? Ennyi kövér gyerek? Már az anyaméhben kezdődik a függőség! Az ember ma százszorosa impulzust kapja egy nap, mint a szülei. Egy százötven évvel ezelőtt élt ember egy év alatt kapott annyi impulzust, mint mi egy nap alatt ma! Papának van ideje közösségi oldalon lenni, hiszen hipermarketekben bevásárol, nem kell szántani, vetni, vágni, aratni.  Már a kenyeret sem kell sütni, hanem készen van. Szét finomítva, fényévekkel messzebb az ősbúzától, amitől "régen" nem hízott senki! Tele adalékanyagokkal, cukorral, ízfokozóval, tartósítószerrel, tízszer annyit esznek belőle és kommentálja is, hogy "Ez az igazi kóla!" ! A vitamin és a szeretet hiánya ennyi vegyszerrel biztos út egy minőségtelen élethez, és a végén majd megkérdezik, hogy élet volt-e? Mit akarsz mondani majd?

A minap egy kórház folyosóján álltam, kísérőként. Emberek vártak ultrahangos vizsgálatra, rengetegen! Azt mondták sokan mérgelődve, hogy rossz az egészségügyi ellátás, mennyi ember! Láttam embereket, legörbült szájjal, mimikába beleégett megkeseredett tekintettel, beszélgettek, rosszról és mégrosszabról! Nyilván nem illik egy kórházban nevetni, de miért is kell kötelezően búval bélelve lenni? Tisztelet a kivételnek, nem beteg emberek ellen szól a posztom, sőt, láttam ugyanabban a kórházban sorra meghalni a nagyszüleimet, az összeset, rákosan, cukorbetegen, és a halálos ágyukon is maradt még 25-35 kiló felesleg, ugyanazokkal a betegségekkel! A nagyszüleim ugyanúgy éltek és néztek ki, mint amit ma láttam, a sírás és az értetlenség váltakozott bennem. Meg egy belső hang, hogy ÚRISTEN! HA NEM MERTEK BOLDOGOK LENNI MEG FOGTOK HALNI! A boldog emberrel nem történhet meg ilyesmi! Nem az önfeláldozó családért élő emberekre gondolok, akik széthajtják magukat másokért, aztán elmarad a hála és az önszeretet hiánya szintén megbetegíti a testet! Nem a valós genetikai rendellenességekre, sőt ahol lehet minden esetben segítek is!
MOST ARRA GONDOLOK, AKI "DIREKT" KICSINÁLJA A TESTÉT ÉS A LELKÉT! Mert azt hiszi vele nem történhet meg, ezért nem figyel mit eszik, mit érez, nem tartja fontosnak magát saját magának és nem is alszik eleget.
Mert a Frontin nevű tablettát több feleség, anyuka, szerető, szedi orvosi javaslatra, mint gondolnánk. Mert nem tudják összerakni magukat és a bogyóban hisznek!
Ne, ne gondold, hogy "Majd, ha lesz olyan bajod megtudod!'  -Volt, köszi, csak az élni akarás erősebb volt, mint a mártírkodási vágyam! Ha az elme meg tud "betegedni", az meg is tud gyógyulni!


Ugye tudod, hogy mit eszik egy daganatos sejt? CUKROT! A gomba is, és az összes kis fertőzés, burjánzás, imádja a cukrot! 
Betegségeket tudsz vele nevelni, magadnak is, másnak is! Ne gyere azzal, hogy az édesítőszer károsabb, akkor valószínű nem jártál utána, és hallgattál az első legendára! A jó minősgű természetes édesítőszer NEM KÁROS, A CUKOR KÁROS, nem kell megvenni a leggagyibbat, vagy abszolút nem kell édeset enni! 


72-75 éves embereknél miért természetes, hogy cukorbeteg? Vitaminhiányos, elhízott és cukorbeteg? Hallottam a bácsitól kérdezték, hogy "Mit szed a cukrára?" Mondta, hogy semmit. ÚRISTEN! Itt élünk? Az Alzheimer kór a hármas típusú cukorbetegségként van számontartva, amit az agyon finomított búza, pontosabban az alfa-gliadin* okoz! Megkezdi az ember agyát, megeszed ezeket a mérgeket és leépülsz, megbolondulsz, uralni fogja az elméd, igen, az amit megeszel, a kis kekszecske jó sok transzzsírral !  Amikor tele tömik magukat az emberek, irigykednek, szomorkodnak, spórolgatnak, NYELNEK, NYELNEK rengeteget, kuss a nevük, hogy megfeleljenek olyan embereket, akiket utálnak? Azt a munkát csinálják robotban egy életen át amit utálnak, hogy olyan életet éljenek, amit utálnak? Le kell nyelni a problémát vagy sunyiba kell piálni? Zugevők és zugivók is lesznek közben, és cipelik a zsákot, ami nem is az övék, de gyávák letenni!

Te, aki ezt most olvasod! Tudd, hogy ha jól vagy! BOLDOG vagy! HISZEL magadban! Nagy ÁLMAID vannak! SZERETED az életed! Tudod, hogy van miért küzdened! Tudod, hogy a tested az egyetlen hely, ahol élhetsz és ha az ágyadba nem öntöd a kukát, akkor a testedbe sem töltesz olyat, amitől el tud romolni! Csak jó érzéseid vannak, nem bántod, nem bünteted magad, nem mész bele felesleges emberi játszmákba és csak a SAJÁT UTADDAL FOGLALKOZOL, akkor soha nem lehetsz beteg!

A SEJT ABBÓL ÉL, AMIT ESZEL ÉS ÉRZEL, HA EZ A KETTŐ RENDBEN VAN NYERTÉL!

Csak a saját utaddal foglalkozz! Ne siess sehova! Meggondolatlanul ne vidd tovább a számodra nem tetsző családi mintát, nálad jobban senki nem tudja mire van szükséged, és még valami... NEM TE VAGY A HÜLYE!

A ROSSZ ÉRZÉS MEGBETEGÍTI A SEJTET! szer-ETET, gyűl-ÖLET! Ezt jegyezd meg!

A gyenge immunrendszer és a gyenge jellem sokszor kéz a kézben jár! A jellem egy pajzs, egy védőburok, ahogy az immunrendszer is, egyik a másik nélkül nem tud egyensúlyban lenni! A szomorúság megbetegíti a testet, az öröm és a boldogság gyógyítja! A hormonális zavarok mögött általában az önbecsülés és a szeretet hiánya áll, amikor "nem tudom hova rakni önmagam, mint nő vagy ember"! Az alkolozmus, az evés zavar, a drog és gyógyszerfüggőség ugyanabból a hiány állapotból indul ki, ahol nincs "ÉN-ÉLMÉNY", az önismeret hiánya, a meg nem élt élet, az elfojtott vágy, a fel nem tárt és dolgozott trauma! 

Dolgozz magadon, szeresd az életet, legyél vidám, és ne bánts, soha ne bánts senkit! Nem tudhatod a másik éppen melyik szinten tart a fejlődésében! Te a saját utadra fókuszálj, az a Tiéd!