x

Megcsináltam a programot, amitől az emberek lefogynak!

Olyan rendszert építettem fel, amire nekem is szükségem lett volna, anno több, mint száz kiló feletti koromban! 


Olyanokkal nyugtattam magam, hogy a mi családunkban mindenki ilyen, ez a mi genetikánk, ránézünk egy fánkra és rajtunk van! laugh -(Jó, én meg is ettem!)
Szedtem fogyasztószereket, kerestem mindig a könnyebb utat, hogy ne legyek éhes, mindenféle diétába belekaptam és pontosan 7 nap után fogyott el a lelkesedésem általában, aztán nem annyit híztam vissza amennyi lement, hanem többszörösét mindig. Nagyon nem volt rendben a lelkem, és az evés volt az egyetlen, ahol meg tudtam élni a jelent. Abban a 20-30 percben enyém volt a világ. Aztán megtört a jég, 19 éves voltam, strandon gyerekkorom óta nem voltam és eljött a pont, ahol már ELÉGGÉ FÁJT. Felismertem, hogy nem a genetika és nem más a hibás azért, amit látok a tükörben, hanem az, aki a tükörbe belenéz. Én csináltam, megoldani nem fogja helyettem senki, és ha nem változtatok csak idősebb leszek, könnyebb nem! 

Volt egy álmom, minden éjjel küzdöttem érte! Nappal az életemért dolgoztam, éjjel az álmaimért. Rengeteg önkorlátozó hiedelmem volt és az egómmal is harcoltam évekig. Ma már tudom, hogy életem legnagyobb áldása volt abban a testben élni! Minden falatot tudok értékelni, minden stria emlékeztet arra ahonnan jöttem, ilyenkor megtelik a szívem hálával és megtanultam, ahogy az ember az étvágyát képes irányítani, úgy képes megtanulni mindent irányítani!

Röviden: 


A Te életedre szabva egészségesen eszel, gondolkodsz, pihensz, élsz (ez a program), ettől
fogysz és sejtjeid jól fognak dolgozni, így 
büszke leszel magadra, szerotonint termelsz és még több dolgot akarsz, amiért büszke lehetsz magadra!
Mindent meg fogsz tenni azért, hogy megmaradjon az életedbe a sikerélmény!
A hála az élet nagy szorzója! ;)

Lehet okosan enni és fogyni :)!  Ha nekem sikerült, akkor bárkinek!

Ez nem egy drága e-mail, ez egy életre szóló befektetés Önmagadba! Ha boldog vagy, büszke vagy magadra, hálás vagy és felismered mekkora ajándék vagy a világnak naponta jöhetnek olyan ötleteid, amivel megválthatod a világod, én egy csodás csomagot készítek Neked, benne van a legjobb tudásom, minden program egyszeri és megismételhetetlen, tele ajándékokkal, minden embernek egyetlen program készül, és olyan teszteket fogsz kitölteni, amiből megismerlek, mi van a lelkedben és ki vagy TE! A legkevésbé számít, hogy éppen hány kilót mutat alattad a mérleg, az számít, hogy indulj el!

Ez egy kézzelfogható igazi program, amivel az egészség megtartása (lelki béke), visszaszerzése a cél, ami a legnagyobb vagyonunk ezen a földön!

A FANNIZERO VIP csoportba is tagságot ad a program, mert sosem vagyunk egyedül! Itt nagyon vidám, nagyon kedves, nagyon ügyes és csodálatos emberek vannak! Van a csoportunknak szakácsa, cukrásza is! :) Eszünk, fogyunk, hálásak vagyunk, nagy álmaink vannak, elismerjük, bátorítják egymást, egészségesek és boldogok vagyunk! 


Az első az egészséged, nem a #beachbody! Mindig holisztikusan nézem az embert! Az egészség számomra azt jelenti, hogy boldog a lelked, egészséges a tudatod és a tested! Nem cipeled azt, ami nem a Tiéd! Belülről válsz naggyá! Megérted a túlsúlyod, megköszönöd neki a szolgálatot és elbúcsúzik tőle! Most egy kicsit mesélek a programjaimról!


Direkt nem étrend, voltam gyerek mondtak kötelező dolgokat,
fuuuuj de nem szerettem! 

Azért nem étrend, mert nem kell odaadni a szabadságot egy másik embernek, és elvárni, hogy jobban tudja mire van szükséged, mint Te! Ezen én is keresztül mentem, kerestem, hogy valaki mondja már meg a tutit, elestem legalább százszor, de mindig felálltam és Neked is ezt szeretném átadni! Ott vannak Benned a nagyság magjai!Nem kell mindent megtanulni, elég megtanulni jól gondolkodni és ebben segítek Neked!  

 

Én nem húst dobok eléd, hanem megtanítalak vadászni! A
"muszáj" dolgok meg amúgy is halálra vannak két hét után ítélve!


Rengeteg kérdés megválaszolása után készítek egy mappát, programot, csomagot!

Amiben a szabályos, tápláló mikro és makrotápanyagok közül úgy lehet választani, hogy közben megtanulod a tested működését, megkapod mi a jó és miért, és mit kell száműzni és miért!

Nem grammozgatós, én nem csak tanultam, meg is csináltam,
nincsenek benne felesleges körök!Nem uncsi, fekete-fehér, amitől az életkedv is elszáll. Mindezt megindokolva, pl. a vércsoport meghatározza a tejtermékekkel való viszonyt, vagy épp iszonyt. Az anyagcserénk és a hormonháztartásunk sem egyrotma, ha így lenne minden ember ugyanúgy nézne ki, mindenki olyan lenne pont, mint Te, vagy én! De ez szerencsére nem így van! Kiderül, hogy számodra mi  a helyzet a gabonákkal, kinek a hajdina, kinek a köles, míg a harmadik (pl. én) a zabtól is gurulni fog!  Ezért van az, hogy a Mari a “sunshineturbo” fogyott húsz kilót, a Fanni meg hízott tőle! Ezért kell meghatározni a típusokat! Nincs két egyforma ember! Éhesnek születtünk, de sosem éhezünk ;)! 

 

Amint azt kapja a test, amire genetikailag kódolva van, elindul a számára optimális forma felé! Van aki “szerencsés” genetikát hozott, és van, aki kevésbé, de mindannyian csodálatosak vagytok, és csak rajtatok múlik, hogy mit láttok a tükörben! Mit érezték abban a szoknyában, mennyire kell játszani a cipővel, és hány centit lógjon lefelé a kabát!

Csak Te felelsz az érzésért, amit mondasz magadnak, mikor a tükörbe nézel! Ha megeszed a harmadik hamburgert is azért mert valaki nem ért meg Téged, Te pedig stresszevő vagy és azt hiszed “ez már nem szamit” egyenes út az önutálatba! Innen jöttem vissza :)! 50 kilót fogytam, a legnagyobb Elfogadással és szeretettel segítek, hogy felfedezd a saját nagyszerűséged! Mert boldogságra születtél és bármire képes vagy! 

Csodálatosnak születtél, nem tökéletesnek és hidd el, ha most elkezded 3-6 hónap múlva új ember vagy! Várlak a csapatba! Egy szuper programot kapsz, amitől átváltozol és egy fantasztikus támogató közösséget, ahova tartozol!

Ez a szenvedélyem! A pillanat, amikor rájössz milyen csodálatos vagy valójában! Nekem ez a siker! A Te boldogságod! AKIK MÁR TUDJÁK:


 

 

 

Ha szeretnél hamarosann Te is köztük lenni, akkor kattints ide, válaszd ki a programod és változz át!