x

"Életem legboldogabb napja..." kihívás

"Életem legboldogabb napja.." kihívás!

Ez a kihívás a világ egyik legerősebb teremtő programja! Gosztola Anita ihletett meg, ő a Wiener Christmas szalon alapítója, a Jézuska barátja
 

 Anita 2 napja írta a legboldogabb napjáról a beszámolót, amikor éreztem, hogy ez a csontomig jön, olvastam és elképesztő boldogságot éreztem mérhetetlen hálával a szívemben. A kihívás lényege, hogy 30 napon keresztül minden nap figyeld, hogy mitől volt az a nap az életed legboldogabb napja. Azért fogod figyelni, mert eleve tudod, hogy írni fogod és már reggel úgy állsz hozzá, hogy ez a nap (is) életed legboldogabb napja lesz! Ezzel eléred azt, hogy megtalálod a legnagyobb feladatban is az áldást! Amikor ezt posztolod és mások elolvassák akarva akaratlanul is el fogják kezdeni keresni a szépet a saját napjukban, és beindul a másolódás! Ezzel elindítjuk a teremtés energiáját a világban és egy csodálatos rendszernek leszel része, hiszen megsokszorozva tér vissza hozzád minden! Az öröm! A hála! A szeretet! A nagyszerűség! Az élet napos oldala! És meg fogod teremteni magadnak és a világnak is a szépet! A legszomorúbb embert is fel fogod vidítani 5 nap után. Az elején furán érezheted magad, mert még nem ez a divat a világban, de teremtsük újra és csináljuk meg! Vezessük be, hogy DICSEKEDNI AZZAL, AMIÉRT HÁLÁS vagy menő! És az erő jele! Nem muszáj posztolnod nyilvánosan, ha magadnak írod is csodálatos változást fogsz tapasztalni! 

 

Ha viszont posztolod (Instagram/Facebook/Tiktokés használod a #fannizero #életemlegboldogabbnapja hashtag jelölést és végig nyomod mind a 30 napot és nyilvános a profilod, akkor ajándékot fogsz tőlem kapni! 
 

Keress rá az #életemlegboldogabbnapja hashtag alatt az én legboldogabb napjaimra és látni fogod azokat is, akik csinálják már, hogy jöjjön az ihlet. Nem kell nagy dolgokra gondolni, a boldogsághoz elég annyi, hogy ma is felkeltél, mutatok párat az enyémből! :)

Lehet valamilyen szuper FANNIZERO terméket, lehet életmódprogramot(STRONG tagság), lehet ebédelni fogunk, és lehet, hogy a könyvemet elsők között fogod megkapni!  És ne felejtsd el, bármilyen terméket rendelsz a HACKING csoportba szeretettel várunk, ahol pontosan ezeket az érzelmi dolgokat építjük, a csomagodban lesz minden, amivel tudsz csatlakozni, kezdő hacking tippekkel együtt :) !