x

2 x 12 BAJNOK!

Minden ember más, minden átalakulás mögött van egy történet, egy történet, ami ha eléggé szívhez szóló fel tudja lobbantani a lángot. A lángot, hogy bárki képes rá! Hiszem, hogy több a jó, mint a rossz, hiszem, hogy több a napsütés, mint a villámlás, hiszem, hogy több egészség és több öröm van, mint betegség! Minden történet más, azonban van ami közös bennük! VOLT EGY ÁLMUK és mind elérték! :)

Van egy jóhírem, 3-6 hónap alatt Te is ide tudsz kerülni, Te is lehetsz valakinek a példaképe, Te is megérdemled, hogy még ezen a nyáron bármelyik ruhádban jól érezd magad, Te is képes vagy rá! Hiszek Benned! 


 

 

 

 

 

 

Kívánom, hogy bármilyen nehézség is van most az életedben adjanak erőt ezek a csodálatos emberek! Tudd, hogy bármire képes vagy, ha hiszel magadban! Ha annyi a “probléma”, hogy “csak” el vagy hízva, azt simán meg tudod oldani, az fog lefogyni, aki elhízott! Gondolj bele, ha nem lenne lábad azon nem tudnál változtatni, de ezen tudsz! :) Ha elég erős a hited! 

 

 

 

Csilla története:

 

          

''Egy éve követtem Fanni munkásságát, mire elszántam magam. Túl voltam ezer meg egy értelmetlen fogyókúrán, mint sokan mások. Mindig fogtam valamire, hogy most másra kell a pénz, most ezért nem kezdek bele, most azért. 

Aztan egyik nap úgy ébredtem, pedig nem voltam gazdagabb mint azelőtt, hogy na akkor most!!! 

Ausztriában élünk, ritkán látom a családom, munkahelyváltások hadán mentem át az évek során, amik a lelkemnek nem kedveztek. Aztan amikor ugy ereztem most megtalaltam a helyem, rohadt sok munkával járt, hogy benne is maradjak. 

Egy Billa üzletvezetője vagyok, 12alkalmazottal, akik mind NŐK!! Tehát aki ismeri a nőkkel való együtt dolgozást, szorozza meg 100al, hogy a főnökük vagyok. 28 évesen, 40-50 eves nőknek, akiknek több 10éves tapasztalata van az eladásban, nekem ezt kellett behoznom nem egész 6hónap alatt.

Nade visszakanyarodva, jócskán benne voltam a tanulásban, kiraktak minket egyik naprol a masikra az albérletünkből, anyagilag sem álltunk a legjobban( tudom, mindenki azt hiszi “neki könnyű, ő kint dolgozik”, de sajnos itt is rohadtul meg kell dolgozni mindenért, sőt talán mégjobban!!) 

De mindettől függetlenül azt mondtam, hogy akkor most!!! Most kell valami siker élmény, mert máskülönben nem élem túl a helyzetet. 

Ez volt februar 5én, 109 kilosan. Ma 91,2t mutatott a mérleg. Nem egész 2,5honapja csinalom, minden percét élvezem!!  80kg a cél!

Én az életmód program előtt elkezdtem figyelni arra hogy mit eszem, mire megjött 4,5kilo (VIZET) mar ledobtam magamrol. 

Én is bele-bele szaladok dolgokba, csipszecske, csokika, DE NEM MARADOK RAJTA!!!! 

Még soha nem volt két egymást követő nap, hogy hibázzak! És büszke vagyok magamra!! Imádom azt aki ma vagyok, lelkileg és testileg is!! 

És köszönöm mindenkinek a recepteket, a sztorikat!! Nagyon építő jelleggel hatnak!! Higgy magadban! “


Csilla az F-1 programot választotta: https://www.fannizero.hu/TERMEK2.html

Erzsi története:

 

 

“Pffffff nem vagyok egyszerű eset ha valamibe vagy valakibe nem látok semmit csak azt hogy mondja mondja puffogtatja a közhelyeket tőlem aztán lehet akármilyen elismert sikeres ember pont lesz@rom mit dumál!Mert észre veszem hogy csak marketing és a  sikere mögött nem az áll hogy szívből mondja...nem tehetek róla megérzem!

De akkor jött Fanni ( hozzáteszem a harminc ezredik fogyókúrám után ) nem tudtam ki ő előtte, csak láttam hogy hány kiló volt és mennyi lett you tubon meghallgattam utána rakerestem az oldalára és szerintem meg a cégjegyzéket is elolvastam szóval mindent!

Sokan kérdezik hogy bírom ki hogy ennyi mindenrol lemondtam aztmondtam hogy mert így döntöttem! Igen de már máskor is döntöttem így és nem értem el a célom. Viszont mikor a Fanninak elküldtem a teszteket és válaszolt meg elküldte a programot amit a húgom messengeren olvasott fel nekem (mert nem bírtuk ki hogy haza érjek németből) és a 10 kajából 15-öt nem eszek meg amit leírt volna totál leesett az állam hogy ez a nő ilyen szinten hisz a másikba és nem tudtam kifogni rajta kitalált mást. Ezért döntöttem így és tartottam is ki mert ha egy idegen így hisz bennem es megdöntöm a rendszerét avval h válogatok és megoldja akkor is akkor én ki vagyok hogy ne tegyek meg mindent raadasul magamert?!

Nekem is van úgy hogy megennék egy lovat két marhával de eszik a bánat mert köszi de 3-4 XL-ből M-es méret lettem és ez csak hab a tortán mert az egészségügyi részére külön poszttal tudnék kitérni azt már így is örülök ha végig olvassa valaki!

Büszke vagyok magamra és hálás vagyok a Fanninak de nagyon!

2019.12.12.:108kg( a kép nem decemberi)/2020.04.16.:78 kg”

Erzsi az F-3 programot választotta : https://www.fannizero.hu/TERMEK4.html

Diu  története:

 

“Ahogy Fanni is mondta, minden fogyás más. Minden ember, minden motiváció, minden test más.

Nahogyismondjam... Novemberben kezdtem a Fanni által összeírt kajákat enni és amiket nem tanácsos, kerültem. Aztán decemberben vagy két hétig csaltam, de felálltam. Aztán januárban volt egy nőgyógyászati beavatkozásom, ami után egy  hétig itthon voltam, csaltam... két napot dolgoztam, légcsőhurutom lett, úgy köhögtem, majd' megfulladtam, lázas voltam, csaltam. Aztán valahogy mindig volt olyan hét, amikor csaltam, de március közepén, amikor egyik napról a másikra nem kellett menni dolgozni, olyan volt, mintha szabin lennék. Filmet néztünk, csipszet ettem, pedig nem is szeretem... Na és akkor elbeszélgettem magammal: hogy nemá, hogy most, amikor nincs a nemszeretemmunkahely, nincs a stressz, van időm főzni ha kell, más megy boltba helyettem na nemá, hogy most ne tudják magamra figyelni, de nagyon sürgősen kapjam össze magam..! Lement közel 10 kiló és már visszajött belőle 3????  BazmegDiu!

Na és egy hónapja újra mindent úgy kezdtem, ahogy kell. Előre tervezek, két-három napra főzök, és kB egy hete (amikor a húsvét előtti mérlegelés volt Fannival) vettem észre, hogy nem fogytam, de jött fel 1 kiló. Basszus..  És akkor Fanni javaslatára képet csináltam. És valóban látszik, hogy a Fannizero 2.0-val egy időben jógázni kezdtem, heti kétszer másfél órát és a mérleg azért mutathatott többet, mert ugye az izom nehezebb, mint a zsír.

Én itt tartok most. 112 kg-ról indultam. Voltam már 103 is, de most 105-106 közötti kilókat mérek.

De! A nadrágom nem feszül, le tudok úgy ülni benne, hogy a gombot nem kell kigombolni. Ha szépen egyenesen állok, már nem látom a mellemtől a hasamat! 

6 éve 85 kilósan, 35 évesen költöztem fel Pestre, tök jó nőnek éreztem magam... Ez a kép motiváljon abban, hogy  sikerülni fog !”

Diu az F-1 programot választotta:https://www.fannizero.hu/TERMEK2.html

Elizabeth története:

“Sziasztok !! :) Izgulok!  Először is szeretném meg köszöni hogy itt lehetek. És végre kiírjam magamból amit érzek ! Szóval amikor már teljesen elfelejtettem bízni a nőiességemben. A kis időn belüli két terhesség miatt úgy éreztem magam, mint egy szabadnapos víziló. Így nem is gondoltam, hogy újra igazi nőként nézek majd magamra...

 

Arról pedig álmodni sem mertem, hogy ismét csinos leszek és szeretni fogom a testem. Aztán amikor hirtelen csoda történik... Sogornőm mesélt rólad Fanni! És már akkor láttam az eredményeit!!  A rohanó világunkban szeretjük és sajnos meg is szoktuk, hogy minden azonnal történjen. Mert ha nem, akkor nem is kell. Így a tisztulás napjai után bekövetkező 5kg mínusz olyan lökést ad, ami szinte megrészegít. A többi nap szinte észrevétlenül eltelt, mert beleépült a mindennapjaimba. Szépen lecserélődtek a hozzávalók, külőn magamnak főztem, azt vásároltam a boltban, amit a szabályok megengedtek. Az életmód során megtanultam megválni dolgoktól. Ez az egész pontosan ezt tanította meg velem, hogy ami káros a szervezetemre, azt el kell engedni. Ha nem gondolok rá, nem is hiányzik. A legnagyobb dolog viszont az, hogy korábban is voltam már ilyen súlyban, mint most vagyok. Sőt! Könnyebb is voltam. Azonban nem mindegy, hogy ez milyen áron és milyen minőségben.  viszont helyes táplálkozással sokkal egyszerűbben célt ér az ember. Arról nem is beszélve, hogy visszajöttem már a béka segge alól is kicsúszott önbizalmam. A végeredmény eddig -17kg . De az életmódot folytatva, még van mit ledolgozni, van min alakítani, de legfontosabb, hogy jól érzem magam a bőrömben. Ez annak köszönhető, hogy jót eszem.

És nektek Erzsébet Schütz és Seprenyi Fanni imádlak titeket !”

 

Csilla beszámolója:

 

“Sziasztok! Ezen a héten elértem a finish súlyom, amit én magam sem hittem el.  Az első két kép tavaly nyáron, a jobb oldali pedig ma készült. Hittem magamban, és tudtam, hogy meg tudom csinálni!!! Higyjétek el, mert nálam pesszimistább ember kevés volt a program előtt. Az életmódváltással nem csak jó külsőt kaptam, amiben szuperül érzem magam, hanem önbizalmat, motivációt, tervező képességet, pozitív látásmódot. Ha bármikor el is esem, már fel tudom magam állítani a földről mert nincs az az akadály, amit ne tudnék leküzdeni! És ezzel mind így vagyunk, mert erősek vagyunk! Legyetek mindenre büszkék, és türelmesek, amit tesztek magatokért, mert a sok apró lépés lassacskán elvezet a célotokhoz!! :)

 

A program szerint élek tovább is, ez már az életem része, sosem hagyom abba !

 

Köszönöm Fanni Seprenyi! Nem tudok elég hálás lenni !”

Csilla az F-1 programot választotta:https://www.fannizero.hu/TERMEK2.html

Edina története:

 

"Sziasztok, mar eleg regen itt vagyok koztetek, de meg sosem posztoltam semmit, csak szepen csendben csodalom a kajakat es a torteneteket amiket felraktok.Már 2x abbahagytam a programot, konkretan ugyanott, ahol most tartok, ugyanennyi sulynal. Na, ezt nem hagyom, hogy ujra megtortenjen! Az ujrakezdesben nagyon sokat segitettek es vittek elore a posztjaitok! Ugyhogy koszonom szepen, hogy vagytok!"

Edina az F-1 programot választotta:https://www.fannizero.hu/TERMEK2.html

Dóra története:

 

“Lassan 2 hónapja csinálom, és egyszerűen imádom hogy egészséges kajákat ehetek, és még sosem éreztem magamat jobban a bőrömben !

Drága Fanni Seprenyi mióta elkezdtük azóta  - 8kg lement , hátra van még 5kg.

De tudom hogy megtudom csinálni !

Imádlak Fannizero !

Mindenkinek kitartást csajok!”

Dóra az F-1 programot választotta:https://www.fannizero.hu/TERMEK2.html

Szandi története:

 

“Szia! Igazság szerint, én buszke vagyok magamra, ha a képeket nézem, vagy belegondolok, h mielőtt elkezdtem az életmódváltást pár dkg híján 80 kg voltam most pedig 66. (Bár volt már 64,5 is.)

Tudom, hogy azért kezdtem ezt el, mert már a szemem nembírta a kinézetem és legszivesebben okadtam volna magamtól, de míg el nem jött a tetőzés azzal nyugtattam magam, h vannak nálam dagibbak is.”

Szandi az F-1 programot választotta:https://www.fannizero.hu/TERMEK2.html

 Réka története: 

“Megnéztem az élődet!!! Mindig kicsit elszomorodom, hogy én tipikusan a heti fel kilót fogyó emberke vagyok, és vannak akik sokkal gyorsabban megszabadulnak a kilóktól. Régebben heti 4 alkalommal sportoltam de ez az egyetem alatt megszakadt. 3-4 hónapja intenziven elkezdtem sportolni és büszke vagyok h már az alakreform is megy, szóval az élőd miatt csináltam gyorsan és képet, és rajottem h fasz vagyok h rinyalok, hiszen szemmel láthatóan jobban nézek ki és szépen lassan a cél is meglesz. Amúgy 20 kilónál tartok köszönöm !”

 

Réka az F-1 programot választotta:https://www.fannizero.hu/TERMEK2.html

Reni története:

“Szia Fanniii! :) Köszönöm a mai liveot, hatalmas erőt adott. Igyekeztem ezt a vírus időszakot pozitívan felfogni és elkezdtem edzeni. Odáig jutottam, hogy ma már naponta mozgok legalább fél órát, amit szeretnék mindig kicsit növelni. Bár húsvétkor én is elgyengültem, de a tükör elé álltam és helyrepofoztam magam, hogy "heloooo nem szabad! Eddig kitartottál! Menni fog!" Köszönöm Fanni, hogy megmutattad a helyes utat, örökké hálás leszek. Íme az én "átalakulásom". 1 hónap és - 10kg. 118 kg-ról indultam és haladok a 100 alá. :)”

 

Reni az F-3 programot választotta:https://www.fannizero.hu/TERMEK4.html

Dorina története:

“Sziaaa!! A live alapján küldöm a képet. 

11hete kezdtem veled az F1 programot, (habár lassan lejár a 3hónap), DE annyi mindent kaptam tőled! 10kg mínusz, basszus több, mint fél éve nem voltam 120kg alatt. Boldog vagyok, megy az élet, máshogy látom a világot, fejlesztem magam, tök jól bírom a karantént, a családom egyre nehezebben viseli , de én a jót és a lehetőségeket keresem benne-és találom is! Hálás vagyok neked, hogy vagy! És hogy elindítottál ezen az úton, ha kellett kézen fogtál-átlendítettél.. kőkemény lesz még az az út, ami előttem van, de hiszek magamban, meg fogom csinálni! “

 

Dorina az F-3 programot választotta:https://www.fannizero.hu/TERMEK4.html

Niki története:

“Sziasztok! 

Most írhatnék oldalakat mennyi minden változott rajtam és bennem mióta a Fanni berobbant az életembe, de igyekszem rövidre fogni. 

Nem megyek vissza éveket az időben és ecsetelem hányszor voltam padlón, vagy annál lejjebb, de annyit mondok, hogy az utolsó pillanatban talált rám a Csoda. Nem csak az a 10 kg tűnt el rólam ami mázsa ként nehezedett rám. Nem csak a bőröm szépült meg és nem csak az egészség töltött el újra. Leraktam a zsákom. És bár időről időre megtöltök egy újat, már nem cipelem évekig, hisz itt a Fanni, aki valahogy megérzi mikor telik meg, elém áll és ha kell keményen megmondja, hogy (az én szavaimmal) ne legyek már barom, van abból elég . A legfontosabb amit megtanultam, hogy nincs lehetetlen és nincsenek határok. Minden nap hálás vagyok, hogy itt lehetek veletek, hogy tartozom valahova, és nem is akárhova! Minden nap azon fogok dolgozni, hogy minél több emberhez eljusson ez az ajándék mert Miénk a világ! “

 

Niki az F-1 programot választotta:https://www.fannizero.hu/TERMEK2.html

Ez vagyok én, a FANNIZERO megálmodója!