x

Termékek

FANNIZERO Termékek E-book! Seprenyi Fanni: Hiszek Benned!

E-book! Seprenyi Fanni: Hiszek Benned!

-letölthető könyv

4 290 - Ft

Bárki le tud fogyni, bármilyen módszerrel, a Hiszek Benned! mélyebb munkára hív! Szeretnék segíteni Neked szeretni. Az életet, magadat, a világod. A Benned élő 3 éves gyermeket, aki most nagyon büszke Rád! Szeretném, ha mernél a szíveddel varázsolni, jól használni a teremtő erőd! Szeretném megmutatni ebben az életemben is, hogy mennyei királyság van Benned. Egy határtalan isteni lény vagy, aki várja Benned mélyen, hogy megtaláld és szeresd! 

 

Az a vágyam, hogy mindig égjen a szívedben a megoldás lángja, és könnyedén vedd az akadályokat. Te irányítsd az életed! Forrjon a véredben a boldogulás vágya. Merd megélni a perc mind a hatvan pillanatát, elsőként menj oda a svédasztalhoz. Merd elvenni, amire vágysz, merj jól lakni! Merj kérni, hibázni, csúszni-mászni, és legyen mindig erőd felállni. Munka nélkül nincsen siker, és Te minden nap egyre ügyesebb leszel! Ott van Benned a különleges, az egyedi, a megismételhetetlen, a csodálatos és a nagyszerű! Nem baj, ha még nem találtad meg, csak legyen meg a vágy Benned a magassághoz. Az első sorhoz, a legfinomabb falathoz, legforróbb csókhoz, legédesebb álmodhoz. Mert megérdemled az örömöt! Megérdemled a jó egészséget, megérdemled mindenből a legjobbat! Légy bátor! Légy őrült, és hallgass a szívedre!

 

Hiszek Benned!

200 oldal szeretet! 
Vannak benne oldalak, ahol vár egy kis feladat! Ezeket az oldalakat ki tudod nyomtatni, vagy külön papíron elvégezni!

Pénzvisszafizetési garancia nem érvényesíthető erre a termékre!
A megvásárolt e-book jelszóval védett fájl, kizárólag a vásárló saját célú tulajdona! Semmilyen formában nem sokszorosítható, megosztható vagy közölhető! 


 

 

E-book! Seprenyi Fanni: Hiszek Benned!

termék ismertető