x

Programok

FANNIZERO Programok

1

Mindegy mennyit szeretnél fogyni vagy mi a célod, MINDEN SIKERÜL, HA ELINDULSZ!
A FANNIZERO elvek NEM kalóriaszámolás, grammozgatás, önsorsrontás, beletörődés, éhezés alapúak! Nem fogyókúra, életen át tartható egészségtudatos életmód. Hiszek az egészségben és hiszem, hogy a testünk a barátunk és nem az ellenségünk! A szenvedés minden formáját teljes szívemből elutasítom! Hiszek a választás határtalan szabadságában! 7 évvel ezelőtt több, mint 110 kiló voltam, ma pedig több, mint ezren olvasták már a Hiszek Benned! című könyvem, amiért nagyon hálás vagyok! Nem könnyű mindig mindent összehozni, de jobb most gondoskodni önmagunkról, mint egy életen át háborúzni önmagunkkal. MINDEN LEHETSÉGES! 
Nézd meg mit éreznek, akik már belevágtak: ITT és ITT és ITT és ITT

 

2

NEM EGY TEST VAGY! EGY LÉLEK VAGY, AKINEK TESTE VAN! 
A programomnak az a célja, hogy húsz, negyven, hatvan év múlva is tudd, hogy az életünk célja az ÖRÖM és a kezedben a kulcs, hogy szeretnéd érezni magad!
Amint a jól lét vágyával kezdesz táplálkozni és élni felszabadulsz! Soha nem a beach body a cél, a cél az, hogy egészséges légy, az egészség a boldogság kistestvére! 
 

3

Nehéz lesz-e a változás?
Igen, de mindig van másik út! Nem csak egyféle megoldás létezik! A régi berögződések helyére új élmények kerülnek, minden alkalommal, amikor sikerélményed van a testedet elönti a szerotonin, ez a büszkeséged hormonja, jó barátunk! Amikor folyamatosan sikerélményed van és jól érzed magad nem tudsz szomorkodni! Egyetlen sütemény íze sem édesebb annál az érzésnél, amikor jól érzed magad a bőrödben! Főleg, hogy süteményt is tudsz készíteni, az öngondoskodás a konyhában kezdődik! :) 

4

5X FANNIZERO GARANCIA!
Azért vállalom a pénzvisszafizetési garanciát, mert tudom, hogy mire képes a MUNKA! Ha én képes voltam a világ leglustább gyorskaja függőjéből egészséges mentorrá válni, Neked is sikerül! Bármelyik programot választod a legjobb tudásommal fogom elkészíteni! Mindenben támogatlak, de a munkát Neked is bele kell tenned! 

Személyre szabott program,
csak Neked készül!

KONZULTÁCIÓ

TANÁCSADÁS/KONZULTÁCIÓ

1 óra, online-ha nincs még FANNIZERO programod-

50 000 HUF

KATTINTS RÁ, NÉZD MEG ÉS FIGYELD AZ ÉRZÉSEID! :)

F-3 FOREVERYOUNG

Szeresd magad!

97 990 HUF

KATTINTS IDE, ÉS NÉZD MEG MIT KAPSZ!

 

WONDER WOMAN

-Csoda vagy!

147 990 HUF

KATTINTS RÁ, NÉZD MEG!

 

DREAMS COME TRUE

Indulhat a teremtés!

259 780 HUF