x

Programok

FANNIZERO Programok

1
Ötven kilót fogytam, megértelek, elfogadlak, támogatlak és hiszek Benned! Sokkal TÖBB a FANNIZERO élmény, mint fogyás!
Nézd meg milyen üzeneteket kapok: ITT és ITT és ITT és ITT, több, mint négyszáz sztori! 
ÉLETRE SZÓL! EGÉSZSÉGKÖZPONTÚ!
Bármelyik programot választhatod, a Te életedre fogom szabni, hiszen a tesztekből pontosan tudni fogom mire van szükséged!
Egyszerű szabályok, finom ételek, csak szemmi szenvedés, hiszen azért csinálod, mert szereted magad! 
Nincs grammozgatás, egyszerűen szeretni fogod magad és az életed annyira, hogy nem fogsz enni olyat, ami NEM VISZ ELŐRE, amitől nem vagy jól arra nincs szükséged!
VAN HIVATALOS CSALÓNAP is, nyilván tudatosan, de lefogyni bárki le tud bárhogy! Megbecsülni, hálás szívvel élni utána már művészet, ezért nem diéta  vagy fogyókúra a neve, tényleg egy életre szól! Egy csodálatos életre :)! 
2

NEM EGY TEST VAGY! EGY LÉLEK VAGY, AKINEK TESTE VAN!
A programomnak az a célja, hogy húsz, negyven, hatvan év múlva is tudd, hogy AZÉRT SZÜLETTÉL, HOGY JÓL ÉREZD MAGAD A BŐRÖDBEN!
Amint a jól lét vágyával kezdesz táplálkozni és élni felszabadulsz! Soha nem a beach body a cél, a cél az, hogy boldog légy!
Viszlát frusztráció, összeérő comb, fáradékonyság, ami marad az az egészség! A harmónia, a békéd, az érzés, hogy jó élni!

3

Befizetsz egy új életre! Konkrétan egy ÉLETRE készítem, egyszer megveszed és örökre a TIÉD, nem jár le, nem kell másik! Szebbre, egészségesebbre és boldogabbra! 
Amikor kisbabád születik is büszke leszek Rád és amikor a második unokád akkor is! Szeretném, ha a szívedben örökre lobogna a megoldás lángja! A választás szabadsága! Bármekkora feladatot is kapsz, megoldod és a képesség, hogy uralod az étvágyad képessé tesz uralni a gondolataidat is! Csak a szívedre kell hallgatnod!❤️ Egy új nézőpontot is kapsz!

4

5X FANNIZERO GARANCIA!
Azért vállalom a pénzvisszafizetési garanciát, mert tudom, hogy mire leszünk képesek együtt! Ha én képes voltam a világ leglustább gyorskaja függőjéből egészséges példaképpé válni, Neked is sikerül! Több, mint hatszáz programot készítettem az elmúlt években, két alkalommal fizettem vissza az árát! :) Bármelyiket választod a legjobb tudásommal fogom elkészíteni, lelki tesztet is kapsz, mert érdekel mi lakik a szívedben. Meditáció, motiváció, óriási adag tudás és szeretet vár a VIP felületeden, a csoportunkban és a csomagodban is! Ha kérdésed marad, írj üzenetet! :) 

Személyre szabott program,
csak Neked készül!

KATTINTS A LEÍRÁSRA ÉS NÉZD MEG MI VAN A CSOMAGBAN! A KÉP NEM ILLUSZTRÁCIÓ, EZT VISZI A FUTÁR NEKED! 

F-1 PROFESSIONAL

-Életed életmódja!

113 980 HUF helyett 87 890 HUF

KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG MIT KAPSZ!

AMI A KÉPEN VAN AZT VISZI A FUTÁR, TELJESEN A TE CÉLODRA, ÁLMODRA, EGÉSZSÉGEDRE SZABVA!

MEGÉRDEMLED A SEJTSZINTŰ EGÉSZSÉGET, A BÜSZKESÉGET A TÜKÖR ELŐTT ÉS A LELKI BÉKÉT, SZENVEDÉS NÉLKÜL!

VITAMINOK IS VANNAK BENNE! :) OLVASD EL ALAPOSAN, ÉS HA ÁTVÁLTOZNÁL, ELJÖTT A TE IDŐD RENDELD MEG ÉS MÁR KÜLDÖM IS A TESZTEKET! HÁROM HÓNAP MÚLVA ÉLETED LEGJOBB DÖNTÉSEI KÖZÖTT LESZ A PROGRAM!

WONDER WOMAN

-Csoda vagy!

197 990 HUF helyett 147 990 HUF

KATTINTS A LEÍRÁSRA ÉS NÉZD MEG MI VAN A CSOMAGBAN! A KÉP NEM ILLUSZTRÁCIÓ, EZT VISZI A FUTÁR! 

F-3 FOREVERYOUNG

Szeresd magad!

139 990 HUF helyett 97 990 HUF

KATTINTS ÉS NÉZD MEG MI VAN A CSOMAGBAN!

AMI A KÉPEN VAN AZT VISZI A FUTÁR, EGY HATALMAS SZERETET CSOMAGBAN, TELJESEN A TE CÉLODRA, ÁLMODRA, EGÉSZSÉGEDRE SZABVA, HISZEN RENDELÉS UTÁN TESZTEKET KAPSZ, AMIBŐL MEGISMERLEK FIZIKAILAG ÉS LELKILEG IS :) !


OLVASD EL ALAPOSAN! 

 

DREAMS COME TRUE

Indulhat a teremtés!

347 000 HUF helyett 259 000 HUF