x

Programok

FANNIZERO Programok

1

A FANNIZERO elvek NEM kalóriaszámolás, grammozgatás, önsorsrontás, beletörődés, éhezés vagy zabkása alapúak! Hiszek az egészségben! Hiszem, hogy mindenki a saját élete legnagyobb teremtője és bármikor változtathatunk! Hiszem, hogy az életünk irányítása a tányéron kezdődik és minél jobban bánunk magunkkal, annál boldogabbak leszünk! Hiszek a választás határtalan szabadságában, az életünkben az egyetlen varázslók mi magunk vagyunk! Én 7 évvel ezelőtt több, mint 110 kiló voltam, ma pedig több, mint ezren olvasták már a Hiszek Benned! című könyvem, amiért nagyon hálás vagyok! Nem könnyű mindig mindent összehozni, de jobb most gondoskodni önmagunkról, mint egy életen át háborúzni. Nézd meg milyen üzeneteket kapok: ITT és ITT és ITT és ITT

 

2

NEM EGY TEST VAGY! EGY LÉLEK VAGY, AKINEK TESTE VAN! 
A programomnak az a célja, hogy húsz, negyven, hatvan év múlva is tudd, hogy AZÉRT SZÜLETTÉL, HOGY JÓL ÉREZD MAGAD A BŐRÖDBEN!
Amint a jól lét vágyával kezdesz táplálkozni és élni felszabadulsz! Soha nem a beach body a cél, a cél az, hogy boldog légy!
Ha elengedjük azt, amitől NEHÉZ, akkor marad az ÖRÖM!
Kérlek csak akkor rendelj, ha vannak álmaid és tudsz azonosulni a MEGÉRDEMLED a legjobbat gondolattal! :) 

3

Egy ÉLETRE alkalmas a program, egyszer megveszed és örökre a TIÉD, nem jár le, nem kell másik!
Amikor kisbabád születik is büszke leszek Rád és amikor a második unokád akkor is! Szeretném, ha a szívedben örökre lobogna a megoldás lángja! A választás szabadsága! Bármekkora feladatot is kapsz, megoldod és a képesség, hogy uralod az étvágyad képessé tesz uralni a gondolataidat is! Csak a szívedre kell hallgatnod!❤️ Egy új nézőpontot is kapsz!

4

5X FANNIZERO GARANCIA!
Azért vállalom a pénzvisszafizetési garanciát, mert tudom, hogy mire leszünk képesek együtt! Ha én képes voltam a világ leglustább gyorskaja függőjéből egészséges példaképpé válni, Neked is sikerül! Bármelyik programot választod a legjobb tudásommal fogom elkészíteni! Mindenben támogatlak, de a munkát Neked kell bele tenned! 

Személyre szabott program,
csak Neked készül!

KATTINTS RÁ, NÉZD MEG ÉS FIGYELD AZ ÉRZÉSEID! :)

F-1 PROFESSIONAL

-Életed életmódja!

87 890 HUF

KATTINTS IDE, ÉS NÉZD MEG MIT KAPSZ!

 

WONDER WOMAN

-Csoda vagy!

147 990 HUF

KATTINTS RÁ, NÉZD MEG ÉS FIGYELD AZ ÉRZÉSEID! :)

F-3 FOREVERYOUNG

Szeresd magad!

97 990 HUF

KATTINTS RÁ, NÉZD MEG, ÉS FIGYELD AZ ÉRZÉSEID! :)

 

DREAMS COME TRUE

Indulhat a teremtés!

259 780 HUF