x

Termékek

FANNIZERO Termékek SEPRENYI FANNI: HISZEK BENNED!

SEPRENYI FANNI: HISZEK BENNED!

-KÖNYV

4 990 - Ft


Bárki le tud fogyni, bármilyen módszerrel, a Hiszek Benned! mélyebb munkára hív! Szeretnék segíteni Neked szeretni. Az életet, magadat, a világod. A Benned élő 3 éves gyermeket, aki most nagyon büszke Rád! Szeretném, ha mernél a szíveddel varázsolni, jól használni a teremtő erőd! Szeretném megmutatni ebben az életemben is, hogy mennyei királyság van Benned. Egy határtalan isteni lény vagy, aki várja Benned mélyen, hogy megtaláld és szeresd! 

 

Az a vágyam, hogy mindig égjen a szívedben a megoldás lángja, és könnyedén vedd az akadályokat. Te irányítsd az életed! Forrjon a véredben a boldogulás vágya. Merd megélni a perc mind a hatvan pillanatát, elsőként menj oda a svédasztalhoz. Merd elvenni, amire vágysz, merj jól lakni! Merj kérni, hibázni, csúszni-mászni, és legyen mindig erőd felállni. Munka nélkül nincsen siker, és Te minden nap egyre ügyesebb leszel! Ott van Benned a különleges, az egyedi, a megismételhetetlen, a csodálatos és a nagyszerű! Nem baj, ha még nem találtad meg, csak legyen meg a vágy Benned a magassághoz. Az első sorhoz, a legfinomabb falathoz, legforróbb csókhoz, legédesebb álmodhoz. Mert megérdemled az örömöt! Megérdemled a jó egészséget, megérdemled mindenből a legjobbat! Légy bátor! Légy őrült, és hallgass a szívedre!

 

Hiszek Benned!

200 oldal szeretet! 
Vannak benne oldalak, ahol vár egy kis feladat! Ehhez természetesen ajándék íróeszközt is kapsz! 

Ha elolvasod és nem tetszik, egy pillanatra sem érzed, hogy jobbá tette a napodat, akkor írj nekem egy e-mailt a fanni@fannizero.hu címre, küldd vissza a könyvet és azonnal visszakapod az árát! 
ISBN:978-615-01-4827-4


 

Kiszerelés 1 db
Nettó tömeg
Szállítás Magyarország területén 2290 Ft (GLS), FOXPOST 990 Ft. 25.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!

SEPRENYI FANNI: HISZEK BENNED!

termék ismertető