x

Sikereim

Az első az egészség! Azért eszünk, gondolkodunk, élünk egészségesen, mert szeretjük magunkat! Ez soha nem büntetés vagy szenvedés! Ha lement a zsír és tökéletes az egészség, sugárzol, boldog vagy és fitt utána sem fogsz visszahízni!  A cél után lazább, de minden meg fog változni! Minden jobb lesz! Neked pedig nem lesz szükséged olyan ételekre, dolgokra, amik bármely területen rombolják az egészséged! 

(Mindenki igazi, nyugodtan írhatsz nekik, 99%-ban hozzászólnak a sikersztorijukhoz a közösségi oldalaimon, keress vissza nyugodtan! )


EGY SÜTEMÉNY ÍZE SEM FOGHATÓ AHHOZ AZ ÉRZÉSHEZ, HOGY BÁRMELYIK RUHÁDBAN JÓL ÉRZED MAGAD! NINCS OLYAN FINOM FALAT, AMI MEGÉRI, HOGY TAKARGASD MAGAD VAGY LEMONDJ EGY RANDIT, ESETLEG LEKAPCSOLD A VILLANYT! NINCS AZ A ZACSKÓ CHIPS AMI MIATT MEGKOCKÁZTATOD, HOGY LEÉLSZ ÚGY EGY ÉLETET, HOGY NEM SZERETED A TESTED! ITT KEZDŐDIK A NAGYSÁG! CSÍPED MAGAD ANNYIRA, HOGY A LEGJOBB FORMÁDAT HOZOD és öreg korodban menő éttermekbe fogsz járni patika helyett!  (Bár mindent meg tudsz sütni magadnak tudatosanwink!)

 

 

Kívánom, hogy bármilyen nehézség is van most az életedben adjanak erőt ezek a csodálatos emberek! Tudd, hogy bármire képes vagy, ha hiszel magadban! Ha annyi a “probléma”, hogy  el vagy hízva ne izgulj, az nem probléma, ez átmeneti állapot és tök jó helyen vagy! A probléma az, ha most azt a sztorit mondod magadnak, hogy majd melyik hétfőn állj neki! Fiatalabb már nem leszel, az idő így is el fog telni, Te döntöd el mit érzel fél év múlva! Remélem a büszkeséget választod!
Veled vagyok!