x

Zita története

"Hát csajok a képek magukért beszélnek!
-25kg sok sok centi.
1gyerek anyukája, munka, háztartás mellett is meg lehet csinálni. Régen mindig azt mondogattam, hogy soha nem fogok tudni vissza fogyni, beletörődtem hogy szültem egy gyereket milyen legyek.. Párom is mindig azt mondogatta mikor siránkoztam neki, hogy  milyen legyél szültél egy gyereket. De ez nem kifogás erre rájöttem 4 év után hogy elég volt, nem bírom és nem is akarok ilyen lenni, jobb későn mint soha! De sajnos addigra már a 4 év alatt viszeres lett a lábam, valószínűleg sérvem is van és a bőröm is tropa mert 30 kilót híztam a terhesség alatt, tele vagyok csíkokkal is! De ez nem is zavar most már, mert azon tényleg nem tudok változtatni de a súlyomon igen. 

89 kilóról kezdtem szóval 1kg híján 90 kg voltam  a legelső célom a 70kg volt mert régen még sulis koromba voltam 55kg is de annyira már nem akartam lefogyni mert akkor nagyon vékonynak éreztem magam. Mikor megvolt az első cél akkor gondoltam egyet mért is ne lehetne meg a 64-65kg. És folytattam, mikor már 70kg alá ment a mérleg tudtam, hogy sikerül és csodát sikerült is! Nagyon boldog vagyok soha többet nem térek vissza a régi kajákra.
Nekem már sikerült nektek is menni fog!"
Zita

BREAKING: Zita kisbabát vár, a második gyermeke úton van és egészségesen táplálkozik a babavárás alatt is! Nem vonunk meg semmit, csak feleslegesen nem terheljük a szervezetet olyan anti-tápanyagokkal amik a magzat vagy az Édesanya fejlődését és egészségét nem szolgálja! Csak olyanokat eszünk, amiknek örül a szervezet, ami az egészséget szolgálja!