Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Veled vagyunk!</strong> Veled vagyunk!
<strong>Minden sikerül!</strong> Minden sikerül!
<strong>Tested lelked boldoggá tesszük!</strong> Tested lelked boldoggá tesszük!
<strong>Ingyenes szállítás 25.000Ft felett</strong> Ingyenes szállítás 25.000Ft felett
<strong>2 munkanapon belül megérkezik csomagod</strong> 2 munkanapon belül megérkezik csomagod

Adri egy éves FANNIZERO élménye...

Fanni
2019. 11. 10. 04:30:00
Adri egy éves FANNIZERO élménye...
Adrienn egy éve csapattag! Elmondja milyen is az a FANNIZERO életérzés, és milyen sikereket ért az élete különböző területein. A program egy életre szól, 35-55-85 évre, ameddig élni szeretnénk! Nagyon büszke vagyok, és hamarosan büszke édesanya lesz Adri!

"Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek a Fannizérós első évemet. Sok sok küzdelmes év után mint már szerintem sokan tudjátok Reni Flódung megtalálta Fannit. Látván őt hát őszintén én irigy voltam arra, hogy milyen erős és mennyire hisz benne. Na de megemberelve magam sok video nézés és beszélgetés után nekivágtam én is. Itt már én is nagyon hittem benne ( magamban annyira nem) Az elején csak úgy folytak le a kilók annyira boldog voltam.( még most is az vagyok) De hát többször botlottam meg sőt inkább szó szerint arcal a földnek csapódtam. Nem kellene annyiszor arra a sz… mérlegre állni. Mert nálam sokszor megállt és jött a szomorkodás. Na ilyenkor nem szabad feladni és megpróbálni nem elesni na ez nekem nem mindig sikerült. De FELKELTEM! Nem vagyok az a feladós típus.  A melóban szenvedtem. De már új helyen vagyok és jobb lett minden. Lélekben kicsit minden hónapban azon a bizonyos napon össze törtem mondjuk már Fanni elött is. A baba nem akar jönni de már sírás nélkül tudok róla beszélni és nem taszítom el magamtól a körülöttem lévő gyerekeket. Megpróbálunk gyerek nélkül is NAGYON boldognak lenni. Majd ha jönnie kell jönni fog. Most is vannak botladozások de van egy tesó aki motivál és a lelki szemetesládám. Még nem vagyok a Célban de jól vagyok és imádom mikor észre is veszik.

Igazából nem lehet szavakkal leírni amit Fanninak köszönhetek. Most már tudom, hogy mindenre képes vagyok csak hinnem kell magamban és minden nap Életem legboldogabb napja lesz hisz megvan mindenem ami fontos. A cégemnek van egy motivációs elve és próbálom minden nap teljesíteni is igen jó érzés mikor kipipálom, hogy ma mivel tettem többet másokért és magamért.


Egy mosollyal több
Egy lépéssel több
Egy mondattal több

 
Az egy év alatt rengeteg szuper és erős embert ismertem meg. Egy év után elmondthatom, hogy igenis HÁLÁS VAGYOK AZ ÉLETEMÉRT! heart
Gashi Adrienn

 

Adri tesója Flódung Reni, csodacsapatom egyik legcsodálatosabb tagja! Reniről itt is olvashatsz!

Az oldal tetejére