Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Veled vagyunk!</strong> Veled vagyunk!
<strong>Minden sikerül!</strong> Minden sikerül!
<strong>Tested lelked boldoggá tesszük!</strong> Tested lelked boldoggá tesszük!
<strong>Ingyenes szállítás 25.000Ft felett</strong> Ingyenes szállítás 25.000Ft felett
<strong>2 munkanapon belül megérkezik csomagod</strong> 2 munkanapon belül megérkezik csomagod

Szakmai partnereink

FANNIZERO Szakmai Partnereink

 

Köszöntelek a Szakmai Partnereink oldalon, ahol az egészséges életmód megőrzése áll a középpontban. Szakmai együttműködő Partnereinkkel olyan csapatot alkotunk, amely elkötelezett az egészséges életmód és kiegyensúlyozott táplálkozás iránt.

Szakembereink segítenek Neked az életmódbeli változások tervezésében és megvalósításában. Táplálkozástudományi szakemberek, orvosok és dietetikusok mélyreható tudással rendelkeznek a megfelelő étkezési szokásokról és az egyéni táplálkozási igényekről, így személyre szabott tanácsokkal segítenek az optimális táplálkozás kialakításában.

Együttműködésünk célja, hogy támogassunk Téged az egészséges életmód kialakításában és könnyebben elérhesd a kitűzött célokat. Legyen szó akár fogyásról, energiaszint növelésről vagy egyszerűen a jobb közérzetről, szakértőink itt vannak, hogy segítsenek az úton.

Hisszük, hogy mindannyian azért születtünk, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben!

 

Bocsi Viki                         A BocsiViki Konyha több, mint 300 településre szállít országszerte glutén-tej-cukor-szója és kukoricamentes, mennyei finom ételeket. A brand alapítója Bocsi Viktória, alkalmazott táplálkozástudományi szakember, a Szenvedélyesen Egészséges című könyv szerzője. Használnak FANNIZERO alapanyagokat is, tápanyagban gazdag finomságok várnak az étlapon, alacsony FODMAP, AIP, KETOGÉN és KORTALANUL sor is található a menüben.

Lakatos Péter Kortalanul              Lakatos Péter, erőnléti szakértő a Kortalanul Prémium Életminőség Program megalkotója. Péter 7 könyvet írt életmód témában. A táplálkozás-légzés-alvásminőség-mozgás egyensúlyának hazai specialistája. Az országban egyedülálló Kortalanul Prémium Életminőség csoportjában több tízezer ember életét teszi napról napra tudatosabbá és egészségesebbé. A csoportot itt találod:https://www.facebook.com/groups/506423153867142

                             A GK Medical Orvosi Esztétikai és Labordiagnosztikai Központ a nyugat-dunántúl meghatározó orvosi centruma. Magyarországon egyedülálló lézer és orvosi műszerparkkal rendelkezik. A kezelések spektruma elsősorban non-ablatív, non-invazív és minimális invazív kezelésekre összpontosít, de a széndioxid lézeres hámlasztástól, szülészet-nőgyógyászat, speciális esztétikai, bőrgyógyászati és sebészeti, érsebészeti, lézersebészeti beavatkozásokon át széles spektrumot fed le.

Az esztétikai kezelések mellett labordiagnosztikai vizsgálatokkal, csecsemő, gyermek és felnőtt radiológiai szakrendeléssel, tüdőgyógyász szakrendeléssel, bőr és nemigyógyászat szakrendeléssel, logopédiával, dietetikával és pszichológussal várja pácienseit.

Valamennyi szolgáltatás árából 10% kedvezményben részesülsz, ha érkezéskor a pultnál bemondod, hogy FANNIZERO.

 

Lakatos Péter Kortalanul

A Fitt Harmony Kft. 2011. decemberében alakult, az alapító szakértelmére alapozott egészségügyi ellátások nyújtására. Ennek keretében jelenleg több településen látnak el a vállalkozás szakemberei háziorvosi, iskolaorvosi valamint ügyeleti feladatokat.

 

 

Izgalmas időszak elé nézünk, mivel szakmai csapatunk tovább bővül! Az új tagoknak köszönhetően nemcsak a szaktudás, de a kreativitás és az innováció is megugrik majd. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan szakemberek csatlakoznak hozzánk, akik szenvedéllyel és elkötelezettséggel állnak az előttünk álló kihívások elé. Az új ötletek és perspektívák garantáltan lendületet adnak munkánknak, és elősegítik a közös célok elérését. Üdvözöljük tehát a friss erőt a csapatunkban, és várjuk, hogy együttműködve még magasabb szintre emeljük a szakmai teljesítményünket!

 

Amennyiben szakemberként szívesen lennél a FANNIZERO Szakmai Partnere, várjuk a jelentkezésed a business@fannizero.hu címre!

Az oldal tetejére