x

Kriszti története


'Az én történetem valahol 10 éves koromban kezdődött. Akkor indultak meg szépen a kilók felfelé és vele együtt kialakúlt az örökös kisebbrendűségi érzés karöltve az önbizalomhiánnyal. Kipróbáltam sok mindent, kisebb sikerek voltak is, de igazából sosem tartósak. Elfogadtam molettebb alkat vagyok, de folyamatosan megkaptam, hogy figyeljek már kicsit oda...Aztán eljött a csúcspont. 2016-ban volt egy szinte végig feküdt nehéz terhességem, 72 kilóról 115 kilóra sikerűlt felhíznom. Ne értsétek félre, a Fiam minden kínlódást és plusz súlyt megért, de valljuk be, azért nem ez a normális. Nem beszélve a kialakúlt egészségügyi problémáimról. Gyakorlatilag egy fizikai roncs lettem. Mindenem fájt, az arcom dúrván pigmentfoltos és rosaceás volt, ami miatt nem szerettem tükörbe nézni. Szinte egész hónapban menstruációs görcseim voltak, mellfájdalommal párosulva. Folyamatosan fel voltam fújódva, az emésztésem sem volt rendben. Tudtam, hogy valamit tennem kell, mert hiába megyek orvostól orvosig a tüneti kezelésnél tovább nem adnak megoldást a problémáimra. Közben a sok "karantén pogácsa" csak rakódott és rakódott. Aztán július elején megláttam Flódung Reni unokatesóm nagy átalakulását és nem hagyott nyugodni a dolog. Kutakodtam a neten, tőle is kérdezősködtem. Azt éreztem az elejétől, hogy ez most merőben más lesz.  Nem termékeket tukmálnak rám, amitől majd szépen lefogyok. Itt nem egy darab hús vagyok, amiből lefaragnak húsz dekát és mehet. A lelkem is ugyanolyan fontos. Nagyon szerettem volna JÓL LENNI és a párom is bíztatott, hogy próbáljam meg. Az "utazás" végül július 26-án kezdődött. Elmondhatom, hogy a felsorólt problémáim nagy részétől megszabadúltam. Nyílván mindennek idő kell, és a majd 40 évem mocskát nem tudom varázsütésre kitakarítani a szervezetemből, de haladok. 
A pozitív "mellékhatás" pedig eddig a következő: 
Súly:      88kg 》69kg
Mell:  106cm 》96cm
Kar:      37cm 》33cm
Derék:  99cm 》78cm
Csípő:118cm 》98cm
Comb:  64cm 》60cm
 
Köszönöm Reni Flódung, hogy előttem jártál és akarva akaratlanul példát mutattál! Láttam ha neked sikerül, akkor nekem is menni fog!
Fanni, Neked végtelenül hálás vagyok, hogy vagy és megosztod velünk minden tudásod! Megnyugtat a tudat, hogy nem hagysz egyedül, bármikor segítesz, ha elakadok és előtted nincs lehetetlen! 
És köszönöm mindenkinek a csoportban, hogy motivál és a nehezebb napokon átlendít egy-egy bejegyzéssel!

Van még mit tennem, de sosem gondoltam, hogy eddig eljutok!

Hadd búcsúzzak egy olyan idézettel, amit egyszer régen egy kupac kártyából húztam és a pénztárcámba hordom azóta is, hogy sose felejtsem el:

"Az alárendelt és gyenge szerep nem kívánatos annak, kit a siker a csúcs felé kerget." "

Kriszti