Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Veled vagyunk!</strong> Veled vagyunk!
<strong>Minden sikerül!</strong> Minden sikerül!
<strong>Tested lelked boldoggá tesszük!</strong> Tested lelked boldoggá tesszük!
<strong>Ingyenes szállítás 25.000Ft felett</strong> Ingyenes szállítás 25.000Ft felett
<strong>2 munkanapon belül megérkezik csomagod</strong> 2 munkanapon belül megérkezik csomagod

Rólam

Seprenyi Fanni vagyok, alkalmazott táplálkozástudományi szakember, a 'Hiszek Benned!' című könyv szerzője, A FANNIZERO alapítója és termékfejlesztője. 20 éves koromban több, mint száz kiló voltam és nem voltam boldog. 50 kilót fogytam, egészséges vagyok és hálás az életemért! Ma már tízezreknek segítek és az a vágyam, hogy az életed csodákkal legyen tele!

Seprényi Fanni - Tápálkozási tanácsadó - Életmódváltás - Egészséges fogyás

Mindent az önfegyelemnek köszönhetek! Ami nálam a tányéron kezdődött, mert hiszem, hogy aki az étvágyát tudja irányítani, mindent tud irányítani! Nem csak azt, amit én emésztek, hanem azt is, ami engem "emészt". A testünk és az életünk tisztelete ott kezdődik, hogy felismerjük a választás határtalan szabadságát, hogy engedünk be az életünkbe, a lelkünkbe és a testünkbe is!


Az életmód többet jelent annál, mint amit megeszel. Az életmódod része minden, ami Benned van, az álmaid, a szokásaid, az emlékeid, a kapcsolatod Önmagaddal.

 

Ha visszatekintek, látom, hogy sok hibát követtem el a fogyásom során, mindenben hittem a fogyás reményében. De nincs ingyen vacsora, csak a munkának van eredménye. Elestem hatszázszor, de mindig eggyel többször álltam fel. Az egészséges életmód nem csupán az étkezésről szól. Az igazi változás belülről indul. Meg kellett tanulnom szeretni és elfogadni önmagam. A belső hangomra kellett figyelnem, és el kellett kezdenem építeni az önbizalmamat.

Az emberek szeretnek a megszokott fájdalmukhoz ragaszkodni, de az igazi változás csak a kényelmi zónánk határán kívül történik. Az életünket nem csak az ételek határozzák meg, hanem az is, hogy mit gondolunk magunkról, hogy merünk-e nagyot álmodni, és hogy kitartunk-e az álmunk mellett.

Ha felolvassuk a könyvekben vagy hiteles emberek történeteiben az inspiráló történeteket, akkor felébred bennünk a vágy, hogy megvalósítsuk a saját tündérmesénket, bármilyen trollal vagy nehézséggel is találkozunk. A végén mi magunkat nyerjük meg, és nyomot hagyunk a világban azzal, amit másoknak adunk. Ne feledjétek, kedvesnek lenni semmibe sem kerül, de felbecsülhetetlen értéke van annak, aki megkapja, és sorsokat változtathatunk három kedves szóval, egy támogató öleléssel, vagy egy tápláló szóval.

Az én álmom az volt, hogy lefogyjak és büszke legyek magamra. Az álmom az volt, hogy jól érezzem magam a bőrömben, egészségesen és boldogan! 

Az életünk legnagyobb ajándéka az, hogy saját magunk legyünk a legjobb barátunk.

Az élet tisztelete bennünk kezdődik, és amikor békét, cselekvőkészséget, szeretetet és örömöt találunk magunkban, akkor nincs olyan cél, amit elérni ne tudnánk.

Bízom benne, hogy történetem inspiráló lehet számodra is, hogy bármi álmod is legyen, kitartással és elszántsággal elérheted azt. Ne feledd, minden vihar után kisüt a nap, és Te is képes vagy átlendülni az akadályokon, hogy elérhesd a céljaidat.

A mi vágyunk az, hogy te is megtapasztald a csodákat az életedben! Engedd meg nekünk, hogy segítsünk neked elérni a céljaidat!

 

 

Seprenyi Fanni - Táplálkozási tanácsadó Seprenyi Fanni - Alkalmazott táplálkozási tanácsadó

 

További médiamegjelenések:

 

Az oldal tetejére