Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Veled vagyunk!</strong> Veled vagyunk!
<strong>Minden sikerül!</strong> Minden sikerül!
<strong>Tested lelked boldoggá tesszük!</strong> Tested lelked boldoggá tesszük!
<strong>Ingyenes szállítás 25.000Ft felett</strong> Ingyenes szállítás 25.000Ft felett
<strong>2 munkanapon belül megérkezik csomagod</strong> 2 munkanapon belül megérkezik csomagod

Aranygaluska recept

Aranygaluska recept

TikToK VIDEO

Készülj fel egy új diétás kedvencre – az aranygaluska diétás változatára! Ez a könnyed és ízletes édesség alacsony szénhidrát- és cukortartalommal készül, így lehetőséget teremt az édes élvezetre anélkül, hogy elhagynád az egészséges életmódot. Egy szelet aranygaluska, ami gazdag ízélményt nyújt, és egyben diétás kényeztetés is – az ideális választás az édesség szerelmeseinek!


 

HOZZÁVALÓK

2 db tojás
150g kókusztej

50g olvasztott ghee vaj (ha nem eszel vajat, kókuszzsír)

1 kk őrölt vanília ( vagy vanília zero ) 

fél csomag porélesztő 

50g olvasztott vaj ( locsoláshoz ) 

+100g darált dió+2ek. Magic Sweet!

100g Magic Mix 

2 ek Magic Sweet! 

SODÓ

3 tojássárgája 

1/2l kókusztej
1 kk őrölt vanília 

Magic Sweet! ízlés szerint 

 

HOZELKÉSZÍTÉS

A tojásokat felverjük, az instant élesztőt elkeverjük a kókusztejben és a tojással összeforgatjuk, hozzáadjuk az olvasztott vajat és a többi hozzávalót. A tésztát összedolgozzuk és 30 percre letakarjuk pihenni.
Nyújtsuk ki kb 1 cm vastagra és számunkra szimpatikus méretre szaggatjuk, majd mehet a tepsibe. Vajjal meglocsoljuk, majd dióval szórjuk és rétegezzük. Ha szükséges akkor a diót Magic Sweet!-tel édesíthetjük.
3-4 emeleten keresztül ismételjük:galuska- vaj - dió. Ezután mehet a 185 fokra előmelegített sütőbe 60-65 percre .

Amíg sül, addig elkészítjük a krémet, ehhez a kókusztejet a Magic Sweet!-et és az őrölt vaníliát összefőzzük majd a 3 tojásnak a sárgáját hozzáadjuk és folyamatos kevergetés mellett felfőzzük, kóstoljuk, hogy ízlik és kész is vagyunk a sodóval. 

 

Pihentetjük ennyi percig: 30 perc

Sütési idő: 60-65 perc

Előmelegített sütőben: igen

Sütési hőfok: 185 fok 

TIPP 

Másnaposan még finomabb, minél többet van levegőn, annál finomabb lesz. Csinálj a tésztából dupla adagot és kalácsod is lesz, a krémből pedig madártejed, a fehérjét vízben szaggasd ki, ha használsz mikrót ott gyorsabb a galuska, 30 mp alatt kész tányérra szaggatva.

Tartalomhoz tartozó címkék: Gluténmentes Gabonamentes
Az oldal tetejére