Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Veled vagyunk!</strong> Veled vagyunk!
<strong>Minden sikerül!</strong> Minden sikerül!
<strong>Tested lelked boldoggá tesszük!</strong> Tested lelked boldoggá tesszük!
<strong>Ingyenes szállítás 25.000Ft felett</strong> Ingyenes szállítás 25.000Ft felett
<strong>2 munkanapon belül megérkezik csomagod</strong> 2 munkanapon belül megérkezik csomagod

Fahéjas csiga recept (Bányi Kriszta)

TikTok VIDEO

Üdvözöllek a kulináris művészetek világában, ahol a fahéjas csiga gluténmentes változata varázsolja el az ízlelőbimbókat! Ebben a receptben a fahéjas csiga tradicionális báját és az egészséges gluténmentes alternatívát egyesítjük. Képzelj el puha tésztát, melyet finoman megölel a fahéj és a cukor keveréke, majd göngyöljük fel és szeleteljük finom csigákká. A végeredmény egy omlós és illatos gluténmentes édesség, melynek minden harapása örömet és kényeztetést ígér. Fedezd fel a fahéjas csiga új dimenzióját ebben az egyszerű és élvezetes receptben, hogy otthon is elkápráztasd családodat és barátaidat!


 

HOZZÁVALÓK

 

2 db tojás 

50 g túró / kókuszkrém

15 g olvasztott vaj

50 g Magic Mix

Fél csomag sütőpor

vanília aroma

fahéj 

Magic Sweet!

TETEJE

olvasztott sajtkrém

ELKÉSZÍTÉS

A nedves hozzávalókat alaposan összekeverjük kézi habverővel vagy villával, majd hozzáadjuk a száraz hozzávalókat és a végén a Magic Mix keveréket. Gyors mozdulatokkal szilikon lapáttal/villával összedolgozzuk a tésztát. 10 percet pihentetjük.

 

Kinyújtjuk és megszórjuk a fahéjas édesítővel, feltekerjük és felvágjuk.

Airfryerben sütjük 165 fokon 15 percig. 

Pihentetjük ennyi percig: 10 perc
Sütési idő: 15 perc

Előmelegített sütőben: -

Sütési hőfok: 165 fok 

Tartalomhoz tartozó címkék: Gluténmentes Gabonamentes
Az oldal tetejére