Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>CSOMAGOD 2 MUNKANAPON BELÜL MEGÉRKEZIK HOZZÁD!</strong> CSOMAGOD 2 MUNKANAPON BELÜL MEGÉRKEZIK HOZZÁD!
<strong>Veled vagyunk!</strong> Veled vagyunk!
<strong>AJÁNDÉKOT VÁLASZTHATSZ A KOSÁRBAN 25.000Ft VÁSÁRLÁS FELETT! VÁLASZD KI!</strong> AJÁNDÉKOT VÁLASZTHATSZ A KOSÁRBAN 25.000Ft VÁSÁRLÁS FELETT! VÁLASZD KI!
<strong>Tested lelked boldoggá tesszük!</strong> Tested lelked boldoggá tesszük!
<strong>Ingyenes szállítás 25.000Ft felett</strong> Ingyenes szállítás 25.000Ft felett

Foccacia recept

Foccacia recept

TikTok VIDEO

Üdvözöllek a mediterrán konyha ízletes világában! A focaccia, olasz eredetű kenyér, amely a puha tészta és a bőséges fűszerek harmóniájával varázsolja el az ízlelőbimbókat. Ebben a receptben megmutatom, hogyan készítheted el otthon a tökéletes focacciát, amelynek aromája és íze azonnal áthelyez az olasz vidékekre. Az elkészítés során érezni fogod a friss fűszerek és olívaolaj ízét, melyek a focaccia jellegzetes jellemzői. Fedezd fel a sütés örömét, és készülj fel egy olyan ételre, ami nemcsak ízletes, de az otthonodat is elárasztja az olasz konyha hangulatával!


 

HOZZÁVALÓK

150 g langyos kókusztej 

1 cs porélesztő

3 db tojás 

1 tk só 

Olívaolaj a tepsi kenéséhez 

100 g Magic Mix 

 

ELKÉSZÍTÉS

 A porélesztőt elkeverjük a langyos kókusztejben, majd a nedves hozzávalókat alaposan összekeverjük kézi habverővel vagy villával, majd hozzáadjuk a száraz hozzávalókat és a végén a Magic Mix keveréket. Gyors mozdulatokkal szilikon lapáttal/villával összedolgozzuk a tésztát. Majd kézzel még összegyúrjuk.

A tepsi (25 cm x 15 cm )  alját kikenjük az olívaolajjal, majd a tésztát kézzel belenyomkodjuk. A tetejét megpakoljuk az általunk választott feltétekkel. Hideg sütőbe tesszük  170 fok,  légkeverésen, majd 40 percig sütjük.

 

Pihentetjük ennyi percig:-
Sütési idő: 40 perc

Előmelegített sütőben: nem 

Sütési hőfok: 170 fok 

Tartalomhoz tartozó címkék: Gluténmentes Gabonamentes
Az oldal tetejére