Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Veled vagyunk!</strong> Veled vagyunk!
<strong>Minden sikerül!</strong> Minden sikerül!
<strong>Tested lelked boldoggá tesszük!</strong> Tested lelked boldoggá tesszük!
<strong>Ingyenes szállítás 25.000Ft felett</strong> Ingyenes szállítás 25.000Ft felett
<strong>2 munkanapon belül megérkezik csomagod</strong> 2 munkanapon belül megérkezik csomagod

Galette - Bányi Kriszta receptje

Galette - Bányi Kriszta receptje

Ismerkedj meg a gasztronómia könnyed oldalával ezen egyszerű és gyönyörű galette recepttel! Ez a szabad formájú tészta remek lehetőséget kínál arra, hogy kreatív szabadságodat szárnyalasd, miközben élvezed a friss, szezonális gyümölcsök és ízletes töltelékek harmóniáját. Készítsd el otthon könnyedén, és élvezd a galette egyszerűségéből és ízvilágából fakadó különleges ízélményt!


 

HOZZÁVALÓK
1 db tojás

1 kk só 

10 g almaecet 

100 g víz 

7 g kókuszolaj/ olívaolaj 

3 db kajszibarack/ szilva/ alma( vagy bármilyen gyümölcs amit szeretsz ) 

Ízlés szerint fahéj 

50 g Magic Mix 

ELKÉSZÍTÉS 

A nedves hozzávalókat alaposan összekeverjük kézi habverővel vagy villával, majd hozzáadjuk a száraz hozzávalókat és a végén a Magic Mix keveréket. Gyors mozdulatokkal szilikon lapáttal/villával összedolgozzuk a tésztát. A tésztát 4 részre osztjuk, majd kinyújtjuk NAGYON vékony kör formára, majd megtöltjük az általunk választott gyümölccsel.
A széleken pár centit kihagyunk a töltelékből majd behajtjuk és 200 fokon 15-17 percig sütjük.

 

Pihentetjük ennyi percig:-

Sütési idő: 15-17 perc

Előmelegített sütőben: igen

Sütési hőfok: 200 fok

 

TIPP 

A széleit érdemes megkenni vajjal. Sósan is lehet tölteni, mennyei lesz. Ugyanebből a tésztából készül a pizza, tortilla, kifli, panini és a “mekis” almás pite is.

Tartalomhoz tartozó címkék: Gluténmentes Gabonamentes
Az oldal tetejére