Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Veled vagyunk!</strong> Veled vagyunk!
<strong>Minden sikerül!</strong> Minden sikerül!
<strong>Tested lelked boldoggá tesszük!</strong> Tested lelked boldoggá tesszük!
<strong>Ingyenes szállítás 25.000Ft felett</strong> Ingyenes szállítás 25.000Ft felett
<strong>2 munkanapon belül megérkezik csomagod</strong> 2 munkanapon belül megérkezik csomagod

Sajttorta recept

TikTok VIDEO

Üdvözöllek a desszertek művészi világában! A sajttorta, az édes és krémes kulináris remekmű, kielégíti a finomságok iránti vágyat. Ebben a receptben megmutatom, hogyan készíthetsz el egy tökéletes sajttortát otthon, lépésről lépésre. A ropogós kekszes alap, a lágy sajtos töltelék és az ínycsiklandó tetejével ez a desszert garantáltan elvarázsolja az ízlelőbimbóidat. Engedd, hogy a sütés művészete és az édes élvezetek összeolvadjanak ebben az egyszerű, mégis lenyűgöző receptben!


 

HOZZÁVALÓK

6 db tojás

1 cs vaníliás zéro

1 doboz kókuszkonzerv

½ cs sütőpor 

20 g Magic Sweet! 

50 g Magic Mix 

 

TETEJÉRE
400 g bogyós gyümölcs

1 ek útifű maghéj 

 

ELKÉSZÍTÉS

A tojásfehérjét kemény habbá verjük, a sárgájához hozzáadjuk az összes többi hozzávalót és egy robotgép segítségével simára dolgozzuk. Ha ez megvan összeforgatjuk a felvert tojásfehérjével és beletesszük egy 22cm-es tortaformába. 180 fokon 45 percig sütjük. A sütőbe a torta fölé érdemes tenni egy tepsit hogy a teteje ne égjen meg a tortánknak.  Amíg elkészül, addig megcsináljuk a tetejére a gyümölcsöt. A bogyós gyümit egy edényben felfőzzük és ehhez adjuk hozzá az útifűmaghéjat. Ezt lehet ízlés szerint édesíteni, mehet a tortára majd egy éjszakára betesszük a hűtőbe pihenni. 

 

Pihentetjük ennyi percig:-
Sütési idő: 45 perc

Előmelegített sütőben: igen 

Sütési hőfok: 180 fok 

Tartalomhoz tartozó címkék: Gluténmentes Gabonamentes
Az oldal tetejére