Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>CSOMAGOD 2 MUNKANAPON BELÜL MEGÉRKEZIK HOZZÁD!</strong> CSOMAGOD 2 MUNKANAPON BELÜL MEGÉRKEZIK HOZZÁD!
<strong>Veled vagyunk!</strong> Veled vagyunk!
<strong>AJÁNDÉKOT VÁLASZTHATSZ A KOSÁRBAN 25.000Ft VÁSÁRLÁS FELETT! VÁLASZD KI!</strong> AJÁNDÉKOT VÁLASZTHATSZ A KOSÁRBAN 25.000Ft VÁSÁRLÁS FELETT! VÁLASZD KI!
<strong>Tested lelked boldoggá tesszük!</strong> Tested lelked boldoggá tesszük!
<strong>Ingyenes szállítás 25.000Ft felett</strong> Ingyenes szállítás 25.000Ft felett

Szilvás és diós kiflik (Bányi Kriszta receptje)

TikTok VIDEO

Üdvözöllek a sütés varázslatos világában! A szilvás és diós kiflik egy tökéletes kombinációja a lágy tésztának és a gazdag tölteléknek. Ebben a receptben bemutatom, hogyan készítheted el otthon ezt a finom édességet, ahol az édes szilvalekvár és a diós töltelék egyesül a puha kifli tésztával. A szilvás és diós kiflik nem csak ínycsiklandó, de az elkészítésük is szórakoztató és kreatív. A ropogós héj és a lágy, édes belseje garantáltan elvarázsolja majd az ízlelőbimbóidat. Fedezd fel a kiflik sütésének örömét, és készülj fel egy kis édes kényeztetésre otthon!


 

HOZZÁVALÓK

 

2 tojás

40-45 g kókuszkonzerv 

20 g kókuszolaj vagy vaj

fél csomag sütőpor

80 g Magic Mix 

só / vagy 2 teáskanál Magic Sweet! 

 

ELKÉSZÍTÉS

A nedves hozzávalókat alaposan összekeverjük kézi habverővel vagy villával, majd hozzáadjuk a száraz hozzávalókat és a végén a Magic Mix keveréket. Gyors mozdulatokkal szilikon lapáttal/villával összedolgozzuk a tésztát. Majd kézzel is jó alaposan összedolgozzuk. Majd kinyújtjuk, és felvágjuk egyforma darabokra. Ebből az adagból 8 db lett. Egy tojásnak a fehérjébe keverünk diót, fahéjat,és vanília aromát. Ha szilvásat csinálunk akkor a szilvát, pirítsuk össze és Magic Sweet!-tel édesítjük. Airfryerben 165 fokon 18 percig sütjük.

Pihentetjük ennyi percig: 3 perc
Sütési idő: 35 perc

Előmelegített sütőben: 

Sütési hőfok: 180 fok 


TIPP

Ha lekvárral töltjük akkor lehet belőle bukta is. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Gluténmentes Gabonamentes
Az oldal tetejére