Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Veled vagyunk!</strong> Veled vagyunk!
<strong>Minden sikerül!</strong> Minden sikerül!
<strong>Tested lelked boldoggá tesszük!</strong> Tested lelked boldoggá tesszük!
<strong>Ingyenes szállítás 25.000Ft felett</strong> Ingyenes szállítás 25.000Ft felett
<strong>2 munkanapon belül megérkezik csomagod</strong> 2 munkanapon belül megérkezik csomagod

Nem a hasad mérete tesz boldoggá vagy szomorúvá...

Fanni
2019. 12. 11. 11:00:07
Nem a hasad mérete tesz boldoggá vagy szomorúvá...

Nem a hasad körfogata határozza meg értéked vagy boldogságod. Bár a metabolikus szindróma figyelmeztet, ne hagyja figyelmen kívül az érzéseid. Ne az elvárásoknak felelj meg, hanem azért, mert szereted a tested és értékeled belső nagyságod. Az életmód irányítja az egészséget, nem pedig a külső normák. Az étvágy kontrollja az önbizalom és minden más irányításának kulcsa.

 

Egy kis motiváció Nektek! Az utolsó “majd belefogyok megveszem” nadrágot 90 fokon fogom mosni! De nem a has mérete tesz boldoggá vagy szomorúvá, hanem a szív, ami benned dobban! Amivé válsz útközben.


2015 nyarán kezdtem tudatosabbá válni. Nem tudatossá, akkor bármi áron fogyni akartam. Sikerült is, pattogott is vissza hamar, amíg nem értettem meg, hogy nem 80-90-100 kiló hús vagyok... Egy lélek vagyok, aki húsban lakik! És nem a hús mondja meg ki vagyok, hanem a lélek. Ezért vagyok hálás, ha az első +5 kilótok után szóltok és itt vagyok. Ez az út része. Az egó elhiteti, hogy most már eheted… Csak az egó nagyon messze van attól a csodától, aki Te vagy! A példámmal Neked szeretnék segíteni! Képes vagy rá! Sokkal többről szól ez az egész, mint a fogyás! Bárki le tud fogyni, bárhogy! De nem hús meg zsír vagy! EMBER vagy! CSODÁLATOS! Elkapni az áramlatot és beszállni a teremtésbe! Egészségbe, büszkeségbe, szerelembe, boldogságba, szeretetteljes emberi kapcsolatokba, hálás szívbe, boldog és szeretetteljes életbe, amire ha a végén visszanézel azt mondd, hogy bedobnál rá mégegy zsetont!

Nem hetek alatt történik a csoda! 
A tested csodálatos!
Évek kellettek ahhoz, hogy “tönkre tegyük”.
Évek kellenek ahhoz, hogy sejtszinten meggyógyítsuk!
A cél soha nem a beach body vagy az etalon insta test. A cél az, hogy szeress lakni a testedben!


Nem lehet gyűlöletből boldognak lenni. Nem lehet gyűlöletből egészséget építeni. Azért eszel/élsz/érzel egészségesen, mert szereted magad! Nem azért, mert utálod, nem más miatt, nem a világ miatt! Saját magad miatt! Mert szereted annyira magad, hogy nem rohangálsz kétségbeesve évek múlva, hogy “valaki gyógyítson meg” vagy “valaki szeressen!” Valaki oldja meg, csak ne nekem kelljen! Ilyen nem történhet meg Veled amíg képes vagy elolvasni ezt! 

A zsír védelem a világtól, valami ellen tudunk oda menekülni. Ott nem bánt senki(azt hisszük...azt mondja az egó)! Mégis a dogmatikus hitrendszerek után a legnagyobb börtön. 

Szóval kérlek Titeket, bontsátok ki a lelketeket a korlátozó hiedelmek birodalmából és engedjétek túlcsordulni az örömöt! Nem kell valamibe úgyis meghalni, nem lehet mindegy az életed. Nem tanítottak meg minket magunkat csodálni. Meg kell tanítanunk saját magunkat mindenért megcsodálni! Mert erről szól az isteni nagyság! Nem a földi csillogás! Ha a belső nagyság megvan követi a földi is. De minden belülről indul! Benned indul! A lelkedben! Aki Te vagy! Magadért, a gyerekedért, az unokádért! Képesnek kell lenned önmagad feltétel nélküli szeretetére, hogy át tudd adni! Képesnek kell lenned hinni a Gondviselésben, bízni a sorsban! Hinni a csodában! Aki hisz megteremti! Aki fél, az is megteremti. A félelem és a hit ugyanott laknak, az lesz az erősebb, amelyiket táplálod!

Az oldal tetejére